Каталог товарів

Гороскоп від ворожки

Гороскоп від Бабусі-ворожки

Бабуся-ворожка, а саме Людмила Проценко, своє життя присвятила загадки! Як людина може впливати на зміни і що він повинен знати про своїх якостях, недоліки та переваги? Астрологія, саме та наука, яку Бабуся-ворожка вивчала з 14 років і до самої старості. Збираючи матеріали, вона сопостовляла їх, порівнюючи шукала золоту середину достовірності аккультной інформації. Читаючи свій гороскоп, задумайтеся: «А що Ви можете змінити»?





Китайський
гороскоп

Японський
гороскоп

Сексуальний
гороскоп

Гороскоп на увазі
діяльності
 




image_2

Японський гороскоп

Згідно з календарем, прийнятим в Японії і в інших країнах Сходу, в межах 12-річного циклу кожен рік проходить під знаком якої-небудь тварини.
Людина, народжена в певному році, отримує ряд вроджених властивостей, залежно від яких і складається доля.
Популярність цього календаря на Сході дуже велика.
Східний рік починається з другого Молодика після Зимового Сонцестояння

Гороскоп за видом діяльності

Дванадцять зодіакальних знаків – це 12 типів ставлення до життя, способів реагування на зовнішні та внутрішні подразники. Природно, що будь-яка професія вимагає від людини певних психофізіологічних даних і пов'язана з його манерою мислення, швидкістю реакції, іншими характеристиками, словом, з його психотипом. Згадаймо поділ знаків зодіаку тригонам стихіям і квадратом якостей.

Сексуальний гороскоп

Сексуальний гороскоп – це путівник у світ почуттів. Ви дізнаєтеся, як ваш знак Зодіаку впливає на ваше сексуальне життя, які знаки поєднуються між собою, що залучає партнерів один в одному, що зміцнює і руйнує любовний союз. Передбачити долю, можливі складності, переваги та особливості конкретних взаємин чоловіка і жінки допоможе астрологічний аналіз їх сумісності.

image_2

Китайський гороскоп

Китайський гороскоп базується на ритмах Юпітера і Місяця. Саме тому він описує головним чином не події, а взаємини між людьми. Відповідно, пропоновані Вам прогнози містять в основному практичні рекомендації з вибору союзників і застереження у відношенні Ваших недругів. Утім, з погляду китайського світогляду, саме взімоотношенія між людьми і визначають події, що з нами відбуваються. Справді, уміння правильно вибудувати відносини зі своїм найближчим оточенням гарантує Ваш успіх, фінансове благополуччя, кар'єру, гармонію в родині. І найчастіше це виявляється важливіше, ніж вибір правильного поводження.




Споконвіку людина, їх вабить цікавістю і бажанням осягнути таємничі загадки власної долі, звертався до зірок. Навіть заперечуючи віру в сили гороскопу і можливість небесних світил вплинути на наше життя, в хвилини відчаю і годинник дозвільного відпочинку ми знову і знову звертаємося до гороскопів. Гороскоп дає можливість зрозуміти себе, знайти ту внутрішню точку опори, яка допомогла б вистояти, вижити, не зламатися під тиском самих суперечливих обставин життя. Гороскопи розповідають про минулі помилки, стають дороговказом у цьому і допомагають знайти щастя в майбутньому. Дотримуючись гороскопам, ми можемо розвинути в собі якості, які встановлено нам зірками. Гороскоп вказує шлях до кращого життя, якої гідний кожна людина. Room Service бажає, щоб рух у цьому напрямку було на благо вам і вашим близьким, щоб наші гороскопи допомогли вам у пошуках щастя і гармонії.