Каталог товарів
День святого Валентина: ідеї подарунків
Фото: День святого Валентина: ідеї подарунків

14 лютого – День святого Валентина, у народі день закоханих. Основним символом цього свята вважається червона або рожева валентинка – листівка у вигляді серця. Її прийнято дарувати людям 14 лютого на знак свого кохання та відданості.

Читати повністю
Подарунки: куди від них подітися людині?
Фото: Подарунки: куди від них подітися людині?
Необхідність обдарувати кожного зустрічного-поперечного на свято породжує одразу кілька проблем.
Перша – як знайти подарунок. Друга – звідки взяти стільки грошей. Третя - куди потім подіти те, що зустрічні-поперечні дарують безпосередньо вам, тому що і вони охоплені безумством під кодовою назвою треба зробити щось приємне, все-таки Новий рік.
Читати повністю
Правила вибору бізнес-сувенір
Фото: Правила вибору бізнес-сувенір

Ділові подарунки давно стали невід'ємною складовою ділового етикету. Вручення таких подарунків являє собою прояв поваги до колег. Завдяки грамотно підібраному презенту, можна зміцнити довіру і позитивний імідж в очах партнера.

Читати повністю
Магазин подарунків: ми підкажемо, що подарувати!
Фото: Магазин подарунків: ми підкажемо, що подарувати!

Батькам, дітям, друзям, колегам, директору - список людей, яким необхідно знайти подарунки до свят, може бути нескінченним. Щоб не залишати все на останній момент, вже зараз складайте перелік і вирушайте за покупками, тим більше що вибір великий і деколи складно зорієнтуватися навіть в одному магазині.

Читати повністю
Ідеї подарунків для дівчини на повноліття
Фото: Ідеї подарунків для дівчини на повноліття

Багато з нас з нетерпінням чекали настання повноліття, 18 років - відмінна дата. По перше. ти стаєш дорослим, можеш приймати рішення, звичайно ж, разом з цим настає і певна відповідальність. Не будемо про сумне, займемося вибором відповідного подарунка. Все залежить від того, хто ви іменинниці.

Читати повністю
Топ 5 подарунків на новосілля
Фото: Топ 5 подарунків на новосілля

Кожному хочеться мати свій будинок / квартиру, та хоч крихітну кімнатку. Новосілля є для багатьох довгоочікуваною подією, оскільки деколи доводиться роками збирати на придбання заповітних квадратних метрів. Тому, якщо вас запросили на новосілля, то ви просто зобов'язані щось подарувати власникам житла.

Читати повністю
Фото:

У 2021 року Великдень відбудеться 28 квітня, а значить нам вже пора задуматися про подарунки. Почнемо з того, що при виборі презенту нам потрібно керуватися одним золотим правилом: подарунок повинен бути доречним з точки зору релігійних основ свята і, при цьому враховувати погляди на світ конкретної людини.

Читати повністю
Гідний подарунок улюбленій бабусі
Фото: Гідний подарунок улюбленій бабусі

Друга мама (як іноді називають бабусь) - важлива людина в житті кожної дитини. Своєю добротою і мудрістю, терпінням і турботою, знанням життя і оптимізмом вони заслуговують самого трепетного і дбайливого ставлення до себе.

Читати повністю
Що подарувати дівчині на 8 березня?
Фото: Що подарувати дівчині на 8 березня?

Свята завжди наступають несподівано. Важливий день вже на носі, а подарунки не куплені. 8 Березня - свято, до якого чоловіки ніколи не бувають готові. Мріяти про приємне презент і гадати, що ж в цьому році їм піднесуть, дівчата починають вже в кінці лютого. Корисні рекомендації представникам сильної статі, як не розгубитися у величезній різноманітності подарунків і порадувати своїх знайомих дівчат - коханих, подруг, однокурсниць або колег по роботі.

Читати повністю
Що дарувати на День Святого Валентина по гороскопу?
Фото: Що дарувати на День Святого Валентина по гороскопу?

День Всіх Закоханих - свято романтичний, так що закохані обох статей прагнуть порадувати і здивувати один одного! Однак, це не означає, що подарунки повинні носити чисто сувенірний або любовний характер. Адже навіть повсякденні речі здатні продемонструвати душевну теплоту і турботу про близьку людину!

Читати повністю
Оригінальні подарунки на День святого Валентина - це круто! Робимо для своїх улюблених самі
Фото: Оригінальні подарунки на День святого Валентина - це круто! Робимо для своїх улюблених самі

У День святого Валентина кожному з нас хочеться піднести своїй другій половинці красивий і оригінальний подарунок – такий, щоб він її приємно здивував і щиро порадував.
Звичайно, сьогодні нескладно відправитися в магазин і придбати який-небудь милий сувенір. Але можна вчинити по-іншому і зробити подарунок своїми руками. Такі презенти досі дуже актуальні і підкорюють серця ненаглядних набагато краще своїх «багатотиражних побратимів», які представлені в асортименті різних торгових точок.

Читати повністю

Як правильно вибрати подарунок до свята?

У світі існує чимало різних свят: Різдво, Новий рік, День матері, День батька і багато інших. Кожному святу відповідають свої звичаї і правила як дарувати подарунки, наприклад, на Новий рік більшість дітей різних держав чекають гостинці від Діда Мороза. Але фокус в тому, що в різних країнах цей чарівний старий називається по-різному, наприклад, в Німеччині, це Святий Миколай.

Не кожен народ має свято, яке присвячене подарункам. У США таке торжество називається Boxing Day, що в перекладі з англійської означає день коробок. В даний день (26 грудня, після католицького або простестанського Різдва) люди йдуть в магазини і обмінюють свої подарунки.

Для того щоб не образити і не засмутити обдаровуваного існують певні поради, Як правильно вибрати подарунок до свята.

Краще заздалегідь не говорити, що збираєшся подарувати. Будь-якій людині буде приємно отримати сюрприз на свято.

Існують різні забобони, пов'язані з подарунками. І якщо людина, яку ви хочете ощасливити своїм гостинцем, вірить в прикмети, то краще уважно ознайомитися з ними.

Для кожної людини необхідно знати, які дари можна робити, а які не можна.

Жінкам не варто підносити алкоголь, це підкреслить Вашу гидливість до представниці прекрасної статі. Переважно подарувати їй цукерки, або духи, косметику, за умови, що у Вас з дамою близькі стосунки.

Чоловікам краще не презентувати цукерки, це знизить мужність сильної статі в Ваших очах. Не варто дарувати чоловікам краватку, якщо ви не є подружжям або ж були супутниками на діловому прийомі. На відміну від жінок чоловіки будуть раді алкогольному дару.

Більшості з нас хвилює питання, що ж можна дарувати дітям. В якості презентів, багато хто може використовувати іграшки, цукерки, шоколадки, книжки, настільні ігри, розвиваючі набори. Ні в якому разі не можна підносити дітям гроші. Кращим гостинцем для дитини буде живий дар, наприклад, черепашка, кошеня, щеня, папуга. Це принесе дитині чималу радість і привчить його до відповідальності.

Якщо ви хочете зробити презент своїм колегам, то краще вибрати нейтральний Гостинець, наприклад, сувенір, порцелянові статуетки, набір цукерок, вишукані сорти чаю і кави. Головне, щоб дар був красиво оформлений і упакований.

Багато людей часом не знають: підписувати свій подарунок чи ні. Найкраще зберігати анонімність презенту на День закоханих або на 1 квітня.

При підготовці гостинця потрібно дотримуватися етикету. Головне, не потрібно дарувати одну і ту ж річ один одному. Виняток може бути, якщо друзів або рідних пов'язує одне пристрасть, або можна обмінятися однаковими дарами на Новий рік або протягом Різдвяних свят.

Крім подарунка людині краще сказати теплі і душевні привітання в його честь, якщо ж ви не такий чудовий оратор, то можна висловити всі свої побажання в красивій вітальній листівці. Особливо приємним такий подарунок буде імениннику в день його народження, або ж в день його Ангела.

Одним з важливих свят в житті є весілля. Головне правило дарування на дане торжество: не потрібно наділяти молодят, тим, що хочете отримати в дар самі. Заборонено передаровувати гостинці і дарувати старі речі, навіть якщо ними ніколи не користувалися. Якщо ж здійснена така помилка, то молодята можуть затамувати образу або просто перестати спілкуватися. Найпопулярнішим подарунком на весілля є гроші. Їх потрібно підносити в закритому конверті і необхідно підписати від кого вони. Другий за популярністю дар на весілля – це Побутова техніка, яка може незабаром стати в нагоді молодій родині. Побутову техніку краще презентувати за день до урочистої події. Нечасте явище, коли на весілля гості роблять однакові подарунки, і тому, щоб уникнути повторень – найкращим варіантом буде запитати у молодят, що вони хочуть.

Якщо говорити про ціну презенту, то він повинен відповідати фінансам дарувальника. Не варто робити дуже щедрі гостинці. Це може поставити обдаровуваного людини в незручне становище. Краще не вибрати шикарний подарунок своєму начальнику, так як це може бути розцінена, як хабар і зіпсувати ваші відносини. Загалом, як кажуть в народі: & laquo;головне не подарунок, головне – увага».

У нас в магазині ви можете матрьошка купити Київ, а так само, магазин подарунків та сувенірів Україна souvenir.com.ua має великий вибір сувенірів ручної роботи таких як панно різьба по деревуоберіг подарунок і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Івано-Франківськ і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: серветки Декоративні, а також авторські ляльки Київ і багато іншого. Будемо раді представити вам вироби ручної роботи  в магазині souvenir.com.ua