Каталог товарів
Подарунок коханому на День Народження
Фото: Подарунок коханому на День Народження

Чи зустрічаєтеся ви з дорогим вам людиною 2 місяці або 2 роки - це не має значення при виборі подарунка. День Народження - особливий день, коли можна розслабитися, давши волю уяві. Багато дівчат губляться, коли приходить довгоочікувана, але відповідальна дата.

Читати повністю
Подарунки на 23 лютого
Фото: Подарунки на 23 лютого
23 лютого - свято суворих захисників Вітчизни. Кожен раз жінки губляться в здогадах, що подарувати коханому чоловікові, родичу, колезі або однокурсника.
Звичайно найвагоміший подарунок ми робимо чоловікові або коханому хлопцеві. Тут можна пофантазувати, адже нам добре відомий його характер і захоплення.
Читати повністю
Подарунок для тата на день народження
Фото: Подарунок для тата на день народження

Папа, безсумнівно, є одним з найбільш близьких і коханих людей. І подарунок для нього необхідний особливий, який підкреслить всі почуття і заботу.Вибор подарунка залежить від роду діяльності, захоплень і особистих переваг іменинника.

Читати повністю

Як вибрати подарунок чоловікові?

Святкову атмосферу створює не тільки музика і гірлянди. Перш за все, вона відчувається, коли готують подарунки - це приємний процес. Звичайно, якщо знаєш, що подарувати. Інакше вибір сюрпризу для близької людини перетворюється в виснажливий марафон.
 
Сьогодні говоримо про вибір подарунків чоловікам. Улюбленим, батькам, колегам, синам ... І більше не будете ламати голову над тим, що ж таке придумати, щоб ощасливити Його.
 
Геть нудні стереотипи про шкарпетки, пінку для гоління і носовичок. Раз і назавжди запам'ятайте, чого ніколи не варто дарувати чоловікам.
 
Антиподарунків ТОП-5
 
Практичні речі, які можна запросто купити в магазині. Чоловік - не дитина. Він цілком здатний придбати собі одяг або засоби гігієни.
Предмети, що стосуються його професії. Ти не подаруєш лікаря стетоскоп, таксисту шашечки, а будівельнику каску. Робота - його простір і його відповідальність.
Базові предмети, що стосуються хобі. Якщо людина любить рибалити - думаєш, йому потрібен ще один спінінг або гумові чоботи? Зрештою, ці речі він любить вибирати сам.
Ніяких подарунків-натяків. Скажімо, абонемент в спортзал може бути розцінений, як поганий комплімент статурі.
Копійчані сувеніри. Забудь про гурток з написом «Ти найкращий» (ні з ким не порівнюйте чоловіка) або фартусі з принтом накачаного торсу. Такі подарунки виглядають купленими на швидку руку в магазині «Все за 5 копійок».
 
Як вибрати оригінальний презент до свята і догодити?
 
Навколо стільки цікавого, що може принести радість кожному чоловікові! Адже сильна стать, часто, значно чутливіші, ніж прийнято думати. Спробуй вгадати, де знаходиться точка «G» його его. Зіграй на струнах його самолюбства. Підніми ще на кілька сходинок його самооцінку.
 
Ось вони - ідеї крутих подарунків для чоловіків:
 
Запиши для улюбленого пісню, намалюй картину, вивчи танець і подаруй у відповідній атмосфері.
Відмінним подарунком буде якесь особливе власноруч приготовану страву або торт з оригінальною подачею.
Одяг або аксесуари, які зроблені спеціально для нього, безцінні. В'язані светри і шапки займуть чільне місце в його гардеробі. Такі подарунки за гроші не купиш. Ти вкладаєш у них свого часу, талант, а головне - увагу до улюбленого чоловіка.
Створи альбом-присвяту. Покажи, що саме він - герой твого роману, людина, яким захоплюєшся. Розмісти в ньому фотографії, які підтверджують його кращі якості: цілеспрямованість, наполегливість, рішучість. Збери під одну обкладинку ілюстрації того, який він турботливий батько, уважний син, вірний друг, принципова людина. Йому буде приємно, що ти це помічаєш і цінуєш.
Для кожної людини важлива самореалізація. Визнання цього факту близькими людьми - найвища нагорода. Факт! На мить відчуй його шлях, пройди дорогу разом з ним, намалюй йому ідеальну перспективу. Повір у нього!
Як доповнення до основного подарунка, зроби листівку (можна з його фото) з оригінальним компліментом. Наприклад, якщо він водій, напишіть: «Кращий рульової світу».
 
Квести - цікавий шлях до подарунка
 
Мода на такий спосіб отримання подарунка йде. Однак якщо чоловік належить до невеликого відсотку його шанувальників - то чому ні? Особливо, коли готуєте подарунок разом з дітьми. Тоді процес цікавий не тільки для тата або дідуся, а для всіх учасників. Основна умова - детальна підготовка. Кожна «станція» - невеличкий сюрприз (наприклад, солодощі або малюнки). Головний подарунок обов'язково доповніть гучними оплесками і оваціями на честь переможця!
 
Милі дрібнички з особливим змістом
 
Пам'ятним подарунком стане ремінець, сумка, інший аксесуар з тисненням знаковим для чоловіка або обох подружжя. У мережі зараз чимало цікавих пропозицій такого плану.
Зрештою, дарувати цінні подарунки - прерогатива чоловіків. Цінність подарунка від жінки в проявом турботи. Ти не Чіп і Дейл, які поспішають на допомогу. Ти - Муза, яка надихає, мотивує, створює атмосферу, окрилює.
 
Віддаючи, сама наповнюєшся
 
Будь-які речі з часом втрачають цінність, а враження залишаються назавжди! Пам'ятай про це і нехай свята ніколи не застають тебе зненацька!
 

У нас вмагазині Ви маєте можливість дзвіночок купити, крім того, магазин подарунків і сувенірів Київ souvenir.com.ua радий запропонувати безліч товарів ручної роботи таких как дзвіночок декоративнийглечик керамічний і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Чернівці і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: весільний рушник купити, а також шаровари українські і багато іншого. Будемо раді представити Вам сувеніри з українською символікою на сайті souvenir.com.ua