Каталог товарів
Статуетки в подарунок та для душі
Фото: Статуетки в подарунок та для душі

Ви колекціонуєте статуетки чи вирішили порадувати близьких та друзів? Ваші пошуки увінчалися успіхом – ви потрапили на вірну адресу. Наш магазин представляє вашій увазі каталог зі статуетками оригінального дизайнерського оформлення за доступною ціною.

Читати повністю
Франшиза подарунки та сувеніри
Фото: Франшиза подарунки та сувеніри

Відкрити свій власний прибутковий та успішний бізнес може допомогти куплений вами франчайзинг у розкрученої та відомої торгової марки, що володіє великим потенціалом, успіхом та постійним стабільним попитом серед клієнтів у всіх куточках України.

Читати повністю
Огляд оригінальних сувенірів
Фото: Огляд оригінальних сувенірів

Жоден яскравий і урочисте свято не обходиться без сувенірів і подарунків. Кожна людина намагається подарувати самі оригінальні сувеніри, які змогли б справити враження на близьких і рідних. Всі люди різні, і тому, вибираю подарунок, доводиться шукати підхід до кожного. Кому то подобаються всі, що має якесь призначення, спрямованість або має своєрідну форму. Таким людям відмінно підійдуть сувеніри з символікою.

Читати повністю
Популярні рекламні сувеніри
Фото: Популярні рекламні сувеніри

Різні компанії використовують рекламні сувеніри на ринку, щоб потенційні клієнти змогли звернути увагу на ту чи іншу компанію і у них з'явилося бажання придбати товар цієї компанії. Рекламні сувеніри потрібні для того, щоб поліпшити імідж і заявити про свою компанію.

Читати повністю
Як відкрити магазин сувенірів - бізнес-план
Фото: Як відкрити магазин сувенірів - бізнес-план

Магазини, які торгують сувенірами та подарунками на всі випадки життя, завжди переповнені покупцями. Багато хто любить не тільки отримувати, але й дарувати різні корисні і не дуже речі. А привід порадувати близьких і рідних знайдеться завжди.

Читати повністю
Які сувеніри не варто купувати туристам
Фото: Які сувеніри не варто купувати туристам

Практично жоден турист, як би він не стримувався, просто не може пройти повз сувенірів. Питання тільки в тому, що далеко не всі привабливі речі варто купувати в якості сувеніра і дарувати близьким, а то і привозити їх додому.

Читати повністю
Ділові сувеніри
Фото: Ділові сувеніри
Бізнес подарунки - це спеціальні рекламні предмети солідної вартості і відмінної якості. Ці рекламні носії мають дві основні переваги - вони приносять користь не тільки рекламодавцеві, але і їх власнику. 
Читати повністю
Особливості інтернет торгівлі подарунками
Фото: Особливості інтернет торгівлі подарунками
Якщо ви думаєте, що вже хто-хто, а люди, які займаються подарунками, дарують тільки оригінальні подарунки, то ви глибоко помиляєтеся.
Не дарма кажуть: «Чоботар без чобіт». Шквал замовлень до Нового року і 8-го березня настільки вибиває з сил, і на те, щоб подарувати щось зрозуміле своїм друзям і близьким не залишається сил.
Читати повністю
Сувеніри для іноземців
Фото: Сувеніри для іноземців

Ось кумедний розповідь однієї молодої дівчини, яка приймала минулого літа у себе друзів з Бельгії, і змушена була показувати їм столицю, а також допомагала вибирати подарунки для будинку.

Читати повністю
Фото:
Матрьошки - один з видів традиційних російських сувенірів, круглолиця дівчинка з завзятою посмішкою.
Традиційно, матрьошки це дерев'яні іграшки з розписом, всередині яких міститься кілька, але меншого розміру.
Читати повністю

Інформація: Про сувеніри