Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Божевільний подарунок

 

Психологи стверджують, що немає кращого засобу підбадьоритися, підняти свій тонус, ніж подарунок – друзям, родичам або самому собі.

Цегла в подарунок

Ось, в минулому році дуже дорогому другові, на 18-річчя подарувала... Хочете вірте, хочете - ні... ЦЕГЛА! :D насправді, довго думала щоб подарувати йому ТАКЕ... не забывающееся, щоб 18 років на все життя запам'ятав, і мене осяяла ідея! За основу взяла фразу "Кожен чоловік повинен посадити дерево, побудувати будинок і виростити сина", ну у відповідності з цієї фрази і зробила подарунок! У якості "дерева", подарувала "грошове" дерево, у нього в якості листочків вставила 100-баксовые купюри із зображенням одного (робила в фотошопі), ЦЕГЛА (на ньому цвяхом видряпала напис: "Цей камінь повинен лежати в основі будинку сім'ї (прізвище друга)" - саме це його вразило, сказав що вийшло приголомшливо, як під старовину, навіть не повірив, що сама дряпала!), ну і пляшку коньяку "на народження сина", замість етикетки наклеїла фотку малюка, який у футбольній формі бігає з м'ячем і на пляшку повісила пустушку на ланцюжку з прищіпкою у вигляді футбольного поля, воріт на ньому і м'ячиком поруч (друг хоче сина-футболіста :D). Все це офігенно спакувала, особливо цегла, в кльову папір, з бантом, поклала цегла на дно пакетика і веліла одному не розкривати подарунок до будинку. БУВ В ШОЦІ!

1,5 години їзди до будинку з цеглою...

Довго сміялися, сказав ніколи не забуде! :)

Подарунок завжди містить елемент сюрпризу, приємної несподіванки і, всупереч закону збереження енергії, заряджає позитивною енергією і дарувальника і обдаровуваного.

Причому краще всього знімає стрес невмотивований, раптовий і несподіваний подарунок, не прив'язаний до дат та іменин. Ми приготували для вас кілька подарункових рад:

* В свій день народження вручіть свої, заздалегідь приготовані подарунки тим, хто прийде в гості. Це буде революційної ламкої традиції і сюрпризом для ваших гостей.

* Щоб прогнати поганий настрій, намалюйте, змайструєте з паперу метеликів або надуйте повітряні кульки і подаруйте абсолютно незнайомим людям – тим, хто більше сподобається.

Ми допоможемо вам з вибором ще одного «божевільного» подарунка – це... ділянку на Місяці! Це не жарт! Ділянка на Місяці буде оформлено юридично бездоганно.

Торгівля Місяцем взагалі-то йде давно, з 1980 року. Щоб придбати «шматочок» Місяця, вам потрібно звернутися в Місячне посольство.

Яким же чином Місяць, яка начебто нікому не належить, стала об'єктом продажу?!

У 1967 році країни-члени ООН підписали «Угоду про Місяці та інших небесних тілах». В ньому обумовлюється заборона на присвоєння Місяця (і будь-якого іншого астрономічного тіла) яким-небудь державою: «жодне астрономічне тіло, включаючи Місяць, не підлягають національному присвоєнню». СРСР потім спробував внести в цей закон заборона приватної власності в будь-якому вигляді на цих об'єктах. Але США і інші країни відмовилися підписувати таке.

Калифорнийца Дениса Хоупа осінила світла «божевільна» ідея, що Місяць нікому не належить. А за законом штату Каліфорнія часів «золотої лихоманки» те, що нікому не належить, будь-яка людина може забрати собі за умови, що на даний момент немає інших претендентів.

Заявку на власність Хоуп подав у відповідний департамент у рідному штаті, де власність зареєстрували. Хоуп після цього повідомив адміністрації США, Китаю, СРСР, ООН, почекав три роки, як радили юристи, і почав продажі.

Розмітив видиму частину Місяця на більш ніж три мільйони ділянок, якими торгує і аж до сьогоднішнього дня. Продано вже майже 300 тисяч ділянок.

Збутом ділянок на Місяці займається американська компанія The Lunar Embassy («Місячне посольство»), яка здійснює продажі в своєму каліфорнійському офісі, на сайті www .lunarembassy .com і через представництва в інших країнах світу – Англії, Японії, Німеччині, Канаді, Угорщині, Україні, Росії (www .luna .spb .ru ) . Здійснюються також продажу ділянок на Марсі, Венері і супутнику Юпітера – Іо.

В даний час площа стандартного ділянки на Місяці трохи більше 0,7 квадратного кілометра. Серед тих, хто придбав місячні ділянки, - американські президенти Рональд Рейган і Джиммі Картер, знаменитості шоу-бізнесу: Мить Джаггер, Джон Траволта, Том Круз, Ніколь Кідман, Клінт Исвуд, Арнольд Шварценеггер, Денніс Хоппер, Олег Басилашвілі, Семен Альтов, Олександр Розенбаум, Юрій Шевчук, Олег Гаркуша, Юрій Стоянов, Ілля Олейников, Ілля Лагутенко, Рональдо, а також космонавт Віктор Афанасьєв.

Вже понад 100 тис. ю жителів Землі придбали місячні ділянки.

Покупець отримує документ на володіння власністю, карту Місяця і місячну конституцію. Всі документи англійською мовою.

Як не порадіти без краплі заздрості блискучому дотепності, кмітливості, комерційному таланту винахіднику ідеї?!

Саме чудове, що жителі нашої планети охоче вступають у цю гру, доводячи, що мрія, фантазія, надія «дорожче» грошей, а гроші – лише яскраві різнокольорові фантики у дитячій грі під назвою «життя».

Взагалі, факт покупки різними людьми місячних ділянок змушує задуматися: що рухає покупцями – тверезий комерційний розрахунок, заснований на впевненості в тому, що Місяць скоро буде колонізована і власники місячних ділянок та їх нащадки зможуть добре заробити на продажу місячної власності? Або це плата за мрію?

У будь-якому випадку ми радимо вам придбати місячний ділянку!

Уявляєте: з кожним своїм сходом Місяць буде проганяти ваше поганий настрій, нагадуючи про те, що хоч на частку відсотка, але вона – ваша, вона майже у вас кишені, ви – собственникЛуны! І по Землі легше шагается при думці про те, що «привитизировал» шматочок Місяця. «Запасна» небесна квартира...

У нас в магазині Ви маєте можливість купити вишиту скатертину ручної роботи, крім того, інтернет магазин подарунків і сувенірів souvenir.com.ua має великий вибір сувенірів ручної роботи таких как слов'янські оберегигуртки пивні сувенірні і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Вінниця і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: ляльки ручної роботи Україна, а також український одяг національний і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунки ручної роботи на сайті souvenir.com.ua