Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Діва

Гороскоп Дева

Діва найбільш ефективно працює, коли бачить конкретні плоди своєї праці. Вона відмінно реалізується там, де потрібно поєднання розумових і фізичних зусиль, чудово оволодіває майстерністю. З Дів виходять прекрасні хіміки, фармацевти, працівники планують організацій. Це хороші інженери, модельєри, лікарі, будівельники. У них відмінний окомір, розвинене почуття прекрасного, тверде поняття боргу. Діва не виносить халтури, не терпить тих, хто працює поруч з нею «абияк». Жінки цього знаку особливо гарні там, де потрібні контроль, турбота про умови праці, соціальна допомога. Дівам не підходять професії, що вимагають прийняття рішення на основі неповної інформації, швидкої реакції, а також пов'язані з ризиком і представляються їм «марними», тобто позбавленими конкретних результатів.



Представникам знаків Землі (Телець, Діва, Козеріг) найкраще грунтовна робота, що приносить ощутительные плоди і потребує постійного вкладення фізичної сили та сили розуму – це, зокрема, сільськогосподарські фахівці, бухгалтерія, планування, будівництво, архітектура.

Знаки Змінного або Мутабильного Квадрата (Близнюки, Діва, Стрілець, Риби) Толково використовують конкретну обстановку, вони є сполучною ланкою між не дуже добре розуміють один другакардинальным і фіксованим квадратами і особливо підходять там, де необхідно пов'язувати одне з іншим, зводити кінці з кінцями. Це «свічки» зодіаку, вони налагоджують взаємодію частин в цілому і освітлюють поле діяльності своїм, як правило, непогано розвиненим розумом. Недолік сталості не дозволяє їм довго грати роль лідера, знаки мутабельного квадрата гарні на других ролях – радників, експертів, спеціалістів широкого профілю.

В нашому магазині Ви можете пивний кухоль купити , а так само, магазин подарунків і сувенірів Київ souvenir.com.ua пропонує великий вибір сувенірів ручної роботи таких как Біла посудна глинаукраїнські статуетки і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Миколаїв і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: Жіночі сукні вишиванка, а також недорогі сукні вишиванки і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунки для жінок на сайті souvenir.com.ua