Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Як приймати подарунки?



В житті багато можливостей приносити радість оточуючим, і робити це можна не тільки у свята, але й будні.

Невеликий знак уваги - важкий і напружений день може обернутися святковим настроєм. Квітка, улюблені ласощі, невеликий сувенір, гарна книга - все може принести радість. Подарунок, коли він безкорисливий - незалежно від його ціни, - завжди будить у людині відповідну сердечність. Але подарунки треба вміти вибирати і дарувати. В цьому проявляються смак, фантазія, винахідливість і такт дарувальника. Подарунок часто має суто символічне значення - це своєрідна форма вираження почуттів. При незначною вартості подарунок, зроблений зі прихованим змістом, може мати величезну цінність для того, кому він піднесений. Вартість подарунку повинна відповідати матеріальним можливостям того, хто дарує. Щедрість не по кишені так само безглузда, як і скупість при певних, відомих оточуючим можливості.

Подарунки повинні відповідати можливостям, потребам, характеру, смаку, інтересам та образу життя тих, кому вони призначені.

Виходячи з того, що подарунок цінується як знак уваги, з нього обов'язково знімають ярлик з ціною. Всі подарунки, за винятком квітів, підносять в упаковці. Вручивши подарунок, скромно вислуховують слова подяки, не вступаючи в обговорення. У сімейному колі подарунки іноді ставлять на святковий стіл або в новорічний вечір під ялинку.

Приймати подарунки потрібно тактовно. Якщо подарунок передають особисто, його відразу ж розпаковують у присутності подарував, висловлюють задоволення і дякують. Неввічливо відкласти подарунок в бік, не глянувши на нього.

Не слід сердитися за невміло обраний подарунок. В особливих випадках, при дуже близьких відносинах, відчувши, що подарунок виявився не дуже вдалим, можна запропонувати обміняти його (чек на всяк випадок потрібно зберегти). Відмовитися від подарунка можна лише у тому випадку, коли прийняти його непристойно або подарунок настільки цінний, що змушує відчувати себе боржником. При відмові підкреслюють вдячність за увагу і мотивують свою відмову.

У нас в магазині Ви маєте можливість віночки на голову купити, крім того, інтернет магазин подарунків в Україні souvenir.com.ua надає величезний вибір товарів ручної роботи таких как оригінальні Ключниціключниця і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Житомир і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: обручі вінки, а також дитяча вишиванка для хлопчика і багато іншого. Будемо раді представити Вам вироби ручної роботи на сайті souvenir.com.ua