Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Які подарунки не прийнято дарувати



Десь трапляється, що дарувати наручний годинник - погана прикмета: час знайомства з цією людиною підійшло до кінця, попереду чекає розлука.

Десь наручний годинник – найкращий подарунок: прийняв годинник весь час буде думати про те, хто їх подарував.

Десь вважають, що дарувати годинник можна, але небажано: час від часу їх володар буде «ходити наліво»

А де-то впевнені, що наручний годинник - непоганий подарунок, але якщо вони механічні, а не електронні: механічні ніби синхронізують удари серця, а електронні випромінюють шкідливу енергетику, що призводить до тромбозів. Загалом, у людей завжди так. Один дарує іншому годинник. Другий за тиждень помирає. Третій, у чиїй присутності був піднесений подарунок, робить висновок, що саме годинник винні в смерті. Він сповіщає про це друзів. Друзі, як сороки, розносять цю звістку далі. А через місяць в місті, по-перше, різко скорочується виручка годинникових магазинів. А по-друге, народ ходить радісний тому, що дізнався нову, дуже гарну прикмету.

Ось тільки при чому тут годинник??!!!

Але якщо ви все-таки збираєтеся на День народження до суеверному людині, яка вірить у всі прикмети і чітко дотримується їх, то краще заздалегідь дізнатися, що вважається не дуже хорошим подарунком.

Вважається:

«...той, хто подарує імениннику краватку, буде сидіти на його шиї... той, хто подарує начальнику ручку, буде водити його рукою... той, хто подарує підлеглому калькулятор, буде його завжди обраховувати... той, хто подарує жінці окуляри, змусить її дивитися на світ його очима.... Той, хто подарує чоловікові бритву, буде зрізати частину його успіху і слави... Того, хто подарує імениннику скриньку, останній відкриє всі свої душевні таємниці.

Ось, виявляється, скільки підступності таїться у простих на перший погляд предметах. Так що «бійтеся данайців, що дари приносять»! Надто людині недовірливій можна взагалі порадити: ніколи не приймати ніяких подарунків! А раптом вони подаровані з умислом, раптом будуть негативно впливати на його життя. Береженого, як відомо, Бог береже! Ну а люди зі стійкою психікою повинні пам'ятати: подарунки самі по собі нешкідливі. Не вони зомбують нас. Одним і тим же предметом можна навести порчу і вилікувати від пристріту. Все залежить від волі і намірів людини, який дарує подарунок. Якщо думки його черни, а слова брехливі, подарунок не принесе радість, якби він був самим дорогим і красивим.

Але, на щастя, заздрісників і зрадників, підлабузників і наклепників зазвичай не запрошують на день народження. А тому, все, що не подарують хорошій людині його добрі друзі, можна приймати з легкою душею і відкритим серцем. Більш того, друзі можуть самі наділити символічним змістом будь-яку річ. С. Афанасьєв, Л. Груздєва

Тільки у нас в  магазині «Магазин однієї вулиці» Ви можете свічники купити в інтернет магазині , а так само, магазин ручної роботи souvenir.com.ua надає величезний вибір товарів ручної роботи таких как магазин слов'янських оберегівшкатулки з дерева і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Львів і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: ляльки мотанки українські, а також весільні рушники під ноги і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунки для жінок в інтернет-магазині souvenir.com.ua