Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Магічні властивості металів

ЗОЛОТО


Метал Сонця і провідник його енергій, любить щедрих і щирих людей з усталеними поглядами, благоволить до мандрівниками, але шкодить негідникам, неробам і стяжателям і охоче залишає їх, дозволяючи себе вкрасти. Золото дає силу сформованим особистостям, але небезпечно для тих, у кого немає "стрижня", і людям занадто юним і незрілим, тому його не можна носити дітям, підліткам та взагалі тим, хто ще не досяг повноліття. Цей метал концентрує енергію, допомагає при виснаженні нервової системи, дає кришталеву ясність свідомості і допомагає при певних обставинах побачити невидиме. Фамільне золото, що передається з покоління в покоління (якщо, звичайно, ваші предки не вбивали і не робили нічого поганого заради його отримання), накопичують настільки потужний енергетичний потенціал, що розлучатися з ним вельми небажано: воно повинно залишатися в будинку; а ось крадене золото приносить нещастя. З померлої людини золото потрібно зняти не пізніше трьох днів після смерті і не ховати разом з покійним ніяких належали йому золотих речей. Золото залишене у спадок, до сорока днів має пролежати захованим. Носіння золота на правій руці подовжує життя на 10-20 років (за умови, що власник прикраси не робить в житті нічого поганого). Золото відводить псування і пристріт, посилює енергетику сонячного сплетіння. Воно впливає на репродуктивні можливості організму, лікує імпотенцію і сприяє плодючості жінок, лікує гайморити, синусити, поліневрити, пневмонію, усуває глухоту, нормалізує функцію шлунка, кишечника і щитовидної залози. Золоті сережки покращують зір. У даоської практики золото шанується як найсильніший засіб зміцнення духу і продовження життя. Золото, покрите лілово-рожевою плівкою, називають "ліловим золотом" і дуже шанують, так як воно дає людині зв'язок з Богом. Постійно носити вироби з золота можуть дозволити собі тільки Леви, Стрільці, Козероги, Водолії, Овни, Тельці, Близнюки, а Раки, Терези, Діви, Скорпіони і Риби повинні робити це лише періодично. Їм, особливо Ракам, ближче срібло.

СРІБЛО


Метал Місяця - воно здатне записувати на собі будь-яку інформацію або емоцію людини, що носить його, і темніти від великої кількості обрушилися на господаря негативних емоцій і переживань, а також при зіткненні зі шкірою хворої людини. Зате штучне чорнене срібло (срібло, окуренное сірої) завжди служило оберегом, з нього можна робити судини для зберігання всіляких еліксирів. Амальгама (ртутна з'єднання) срібла, з допомогою якої в давнину робили дзеркала, володіє вражаючими властивостями, завдяки яким дзеркало отримує велику магічну силу. Нечувана здатність срібла сприймати інформацію, можливо, лежить в основі дуже надійного способу отримання відповідей на важливі питання: на ніч в головах ліжка треба поставити кришталеву посудину з чистою водою і покласти в нього який-небудь срібний предмет, наприклад, ложку, і попросити, повністю зосередившись на тому, кого просиш (Бог, вищі небесні сили, великий духовний авторитет і т. д.), відповісти на поставлене запитання; максимум після третьої ночі відповідь приходить. Срібло, метал Місяця і провідник її енергій, - символ душевної чистоти, незайманий метал, пов'язаний з молитвою; оклади ікон, хрестів та церковне начиння найчастіше роблять саме з срібла. У давнину з срібла робили наперстки, в які поміщали для пожвавлення дорогоцінні камені. Срібне кільце на лівій руці лікує гіпертонію, підвищує імунітет, нормалізує діяльність внутрішніх органів. Срібло покращує зір, допомагає роботі мозку і серця, виліковує урологічні захворювання. Новітні дослідження гемології (науки про камінні) говорять також про здібності цього металу виліковувати тиреотоксиоз (підвищену функцію щитовидної залози, діабет, хронічне запалення придатків, бронхіт, гастрит і нормалізує діяльність кишечника і гіпофіза. Срібло сприяє відкриттю так званого третього ока і прояву понад здібностей людського організму.

МІДЬ


МІДЬ - метал Венери, що надає фортеця м'якого золота, володіє магічною властивістю прояснювати почуття людини. Недолік міді в організмі спричиняє анемію: зовні це проявляється в загостреній любові до морозиву, а при запущеній формі - до ранньої сивини. Мідь підвищує здатність організму чинити опір інфекції, а вода, відстояна в мідному посуді, набуває здатність вбивати мікроби. Є відомості, що час епідемій холери і чуми, як правило, не хворіли люди, які працювали з міддю і ті, хто носив на тілі різні мідні предмети: хрестики, прикраси, обручі. Мідь - це метал миру, спокою і мистецтва. Він належить планеті кохання Венері і є провідником її енергій, тому гасить конфлікти, а носіння на зап'ястях мідних браслетів допомагає позбутися від нервових розладів і підвищеного кров'яного тиску. Мідь - метал зодіакальних знаків Тельця і Ваг, але носити мідні прикраси, браслети можна, періодично знімаючи, всім. Сліди окислившейся міді, що залишаються на тілі після зіткнення з мідними пластинами, прикрасами, браслетами говорять про хворобу і насамперед про захворюваннях, пов'язаних з нестачею міді в організмі. Мідні браслети, носяться з лікувальною метою, особливо для зниження артеріального тиску, ніколи не повинні бути замкнуті, без просвіту. Якщо такі браслети використовуються постійно, через два роки їх необхідно замінити. Чистити мідь потрібно так само, як золото і срібло.

Тільки у нас в  магазині «Магазин однієї вулиці» Ви можете купити вишиванку для дівчинки, крім того, hand made магазин souvenir.com.ua має великий вибір сувенірів ручної роботи таких как дерев'яна булавакрасиві Ключниці і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Вінниця і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: ляльки з тканини обереги, а також крайки і багато іншого. Будемо раді представити Вам Сувеніри подарунки Україна на сайті souvenir.com.ua