Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Риби

Гороскоп Рыбы

Риби потребують професії відкривають простір для самовираження, інтуїції і творчих здібностей. Вони хороші як експерти і консультанти, фахівці з інформатики, лікарі (частіше нетрадиційних напрямків), працівники сфери мистецтва, криміналісти, викладачі. Дуже Ефективні дослідницької роботи будь-якого роду, вдало виявляє себе на сцені і в музиці. Риби при виборі професії повинні керуватися головними своїми властивостями – чуйністю і гуманністю їм не підходять професії, в яких мало «душі»



Народжені під знаком Води (Рак, Скорпіон, Риби) універсально пристосовані для всіх видів професій, лише б ці професії не були пов'язані з постійним стресам за емоційної напруженості або особливо високої відповідальності. Найкраще витримує тривалі стреси Скорпіон. Статистика показує, що люди водяних знаків більше орієнтовані на гуманітарні професії і знання, пов'язані з викладом думок на папері.

Знаки Змінного або Мутабильного Квадрата (Близнюки, Діва, Стрілець, Риби) Толково використовують конкретну обстановку, вони є сполучною ланкою між не дуже добре розуміють один другакардинальным і фіксованим квадратами і особливо підходять там, де необхідно пов'язувати одне з іншим, зводити кінці з кінцями. Це «свічки» зодіаку, вони налагоджують взаємодію частин в цілому і освітлюють поле діяльності своїм, як правило, непогано розвиненим розумом. Недолік сталості не дозволяє їм довго грати роль лідера, знаки мутабельного квадрата гарні на других ролях – радників, експертів, спеціалістів широкого профілю.

В нашому магазині «Магазин однієї вулиці» Ви можете недорогі матрьошки купити , а так само, hand made магазин souvenir.com.ua має великий вибір товарів ручної роботи таких как дерев'яні свічникимагазин луки і стріли і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Харків і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: недорогі сукні вишиванки, а також ляльки в українських національних костюмах і багато іншого. Будемо раді представити Вам оригінальний подарунок жінці в магазині souvenir.com.ua