Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Скорпіон

Гороскоп Скорпион

Скорпіон повинен вибирати собі активну професію, що вимагає напруги сил і уяви, можливо, пов'язану з розкриттям таємниць, розслідуванням, виявленням талантів, способом оригінального і важкодоступного матеріалу. Це юрист, криміналіст, мисливець, спортивний діяч, журналіст нетрадиційного жанру, вихователь важких характерів, психолог, науковий дослідник, штурман, хірург, працівник служби порядку, або слідчих органів, фармаколог. Скорпіони, крім того, кулінари, відмінні бібліотекарі, телефоністки, гіди-перекладачі, медсестри. Скорпіону погано підходять професії, що вимагають вживання в образ. Високий суб'єктивізм заважає йому бути добрим суддею, арбітром.

Народжені під знаком Води (Рак, Скорпіон, Риби) універсально пристосовані для всіх видів професій, лише б ці професії не були пов'язані з постійним стресам за емоційної напруженості або особливо високої відповідальності. Найкраще витримує тривалі стреси Скорпіон. Статистика показує, що люди водяних знаків більше орієнтовані на гуманітарні професії і знання, пов'язані з викладом думок на папері. Однак кожен знак зодіаку, крім тригона стихій, потрапляє ще й в квадрати якостей – за способом вираження властивостей своїй стихії. Це теж має значення при виборі професії.

Знаки Фіксованого Квадрата (Телець, Лев, Скорпіон, Водолій) тяжіють до точності, технічним удосконаленням, технічному удосконаленням, наполегливі, послідовні і наполегливі. Це «Стиснутий кулак» зодіаку.

Тільки у нас в  магазині Ви маєте можливість пивні кружки купити Україна , а так само, магазин подарунків і сувенірів Київ souvenir.com.ua надає величезний вибір сувенірів ручної роботи таких как бойовий лукпасхальне яйце Києві і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Одеса і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: рушник ручної роботи, а також скатертина з льону і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунки ручної роботи Київ в магазині souvenir.com.ua