Каталог товарів
Сувеніри для іноземців
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua
Ось кумедний розповідь однієї молодої дівчини, яка приймала минулого літа у себе друзів з Бельгії, і змушена була показувати їм столицю, а також допомагала вибирати подарунки для будинку.
 
"Приїжджаємо ми на ринок цей, Андріївський узвіз, типу, сувеніри купувати. Фаб'єн все перераховує гривні свої і ніяк не може запам'ятати - скільки це буде до євро. Вероніка взагалі гроші не дістає. Я їх туди веду, сюди веду, мовляв, а помилуйтеся -ка, ось матрьошки, а ось каска часів другої світової, а ось навіть і самовар, якому років 300, напевно. Взагалі, реально, сувенірів стільки було, що очі розбігалися, навіть я захотіла що-небудь купити. Ще до входу на ринок бабульки стояли - у них і шиття якесь біле, і скатерки вишиті, я підбігла прицінитися, і ... відбігла відразу ж, скатерка коштувала 50 доларів, до того ж мені взагалі-то треба було подарунок коханій вибрати, а не сувенірів до собі в будинок накупати, і скатертина йому явно була б ні до чого. Тим часом європейці мої застрягли близько якогось мужичка з різьбленими ложками і мисками, торгуються, Мужичок їм: "Тен", мовляв, десять євро за наборчик, і забирайте. вони роблять великі очі, мовляв, ніколи таких цін не бачили. Так і стоять. вони задум чиво погладжують поверхню ложок, він - руки в боки - "Тен, іттіть твою. І все тут ". Вероніка мені пошепки каже:" Таня. У вас в Україні все подарунки і сувеніри так дорого коштують? "А я стою і не знаю що відповісти. Десять євро це хіба так уже й дорого? Так в Бельгії нічого дешевше тридцятки не купиш! Посміхаюся як душевнохворим і мимрить щось таке на тему української важкої життя, що дідусеві цього дрова нема за що купити , варто тут і мерзне, тому й ціна така... "
 
Дійсно, якщо так склалося, що потрібно допомогти громадянину іншої країни вибрати подарунок? Як йому допомогти? Як вибрати магазин з помірними цінами і оригінальними українськими сувенірами? На жаль, все, що призначене для іноземців на українському сувенірному ринку вже заздалегідь йде за завищеними цінами. Якщо пройтися по київським Андріївським узвозом, можна бачити військові вушанки, шинелі, футболки з написом, матрьошки - класичні і оригінальні, різьблені картини, живопис, предмети різних українських промислів - Гжель, Петриківка та інші, інші, інші. Але, спробуйте прицінитися, і ви будете сильно здивовані. А скупих європейцеві, тим більше це здасться немислимим, і він обмежиться, швидше за все, купівлею магніту на холодильник.
 
Якщо вам важливо зробити так, щоб ваші гості щось вибрали і залишилися задоволені купленими "в Україні подарунками" пошукайте який-небудь магазин сувенірів, наприклад Souvenir.com.ua. Там можна придбати вишитий текстиль, українське панно, розписні сувеніри, вироби з дерева і глини, і багато іншого. Можна знайти оригінальні подарунки для нього в магазині дерев'яних сувенірів, наприклад, шахів і нард, зроблених з найкращих порід дерева: чорної вишні, червоного дерева, венге, дуба і інших. Там же продаються зазвичай різьблені скриньки і шкатулки, рами для фотографій і дизайнерські настінні годинники з боєм, декоративний посуд, скульптурні композиції та багато іншого. І ціни тут будуть більш поміркований, ніж на ринку. Тільки радимо, вибирати магазин не в центрі міста.
 
Втім, на сувенірці можна і не зациклюватися. Багато хто цікавиться зараз українськими дизайнерами одягу, тому варто показати їм магазини наших модельєрів. Ваш гість може вибрати собі авторську річ. Причому за ціною в кілька разів нижче, ніж аналогічна річ коштувала б у нього вдома.

Тільки у нас в магазині «Сувенір» Ви маєте можливість купити шкатулку недорогу, а так само, магазин ручної роботи souvenir.com.ua надає величезний вибір подарунків ручної роботи таких как лук і стріли купити в КиєвіБіла посудна глина і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Херсон і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: дитячі вишиванки Україна, а також авторські ляльки Київ і багато іншого. Будемо раді представити Вам Українські сувеніри Київ в інтернет-магазині souvenir.com.ua