Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

ТАЛІСМАНИ

Не вірячи у віщування і магію, багато людей тим не менш дуже трепетно ставляться до прикмет, які все ж таки є язичницьким уявленням про світ. Майже всі, боячись зазнати невдачі плюють три рази через ліве плече, вимовляють:"Щоб не наврочити" і стукають три рази по дереву, не даючи собі звіт у тому, що "3" - магічне число, використовуване в багатьох обрядах, ну а слово "наврочити" говорить сама за себе. Якщо б'ється тарілка - до щастя, дзеркало - до біди. Можна не перераховувати далі, нам всім дуже добре знайомі ці прикмети. Так може бути спробувати відкинути скептицизм і спробувати пригадати те, що ніколи не ставилося під сумнів багато століть поспіль нашими предками? Адже і тоді люди боялися невідомого і намагалися убезпечити себе від лиха за допомогою змов, талісманів, оберегів.
В чому полягає різниця між талісманом і оберегом?
Талісман притягує удачу, тоді як оберіг захищає від негативних воздейсвтий, які можуть вплинути і на вдачу, і на здоров'я.
- Всі ці талісмани робляться за допомогою рунічних знаків .

на гроші
- Цей талісман робиться на однодоларовій купюрі.

Треба сказати, що час дії талісманів не можна назвати необмеженим. Ті інформація та енергетика, що в них закладені, постійно працюють. Після того, як вони виконують свою функцію, талісман не викликає різких змін, але продовжує підтримувати рівень, який вдалося досягти. Що стосується грошового талісмана, то тут потрібно безумовно порівнювати дійсність із бажаним: працюючи двірником, неможливо стати Ротшильдом, але можливо отримати роботу, яка у фінансовому плані буде на порядок вище. Зміни в життя з допомогою талісмана не завжди відбуваються різко, але завжди відбуваються.
Обереги, які захищають від негативного впливу, від хвороб (якщо у вас слабкий імунітет, і ви дуже сприйнятливі до інфекцій), від можливих небезпек (в машині
- від аварій, у спорті - від травм і ін):
на каменях зодіакальних
на іменних іконках

Обереги відтягують на себе все те негативне, що може трапиться з вами, а тому час дії оберега у всіх буде різний.

У нас в інтернет-магазині Ви можете купити вишиванку жіночу недорого Україна , а так само, магазин ручної роботи Київ souvenir.com.ua надає величезний вибір сувенірів ручної роботи таких как пасхальне яйце Києвібочонок з краном і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Івано-Франківськ і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: Українська лялька, а також віночки з квітів на голову і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунки ручної роботи Київ на сайті souvenir.com.ua