Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Близнюки

Гороскоп Овен

Близнюкам краще орієнтуватися на рухомі професії, що вимагають широти підходу, інформаційного обміну, - скажімо, інженери нових виробництв, водії, лектори коментатори, продавці, працівники у сфері інформатики і обчислювальної техніки. Сидяча робота їм не до душі, все застиглий і нерухомий діє їм на нерви. Жінки володіють тонким смаком, сильні в декоративному мистецтві, прекрасні посередники в обміні досвідом. Праця, що вимагає тривалих важких навантажень, Близнюкам протипоказаний, бо вони не дуже витривалі.



Різнобічність і легкість в спілкуванні Знаків Повітря (Близнюки, Терези, Водолій) знайдуть краще використання в роботі з людьми, в сферах, пов'язаних з накопиченням та розподілом інформації, у всіх спеціальностях, де потрібні швидкі і, як правила нетрадиційні рішення.

Знаки Змінного або Мутабильного Квадрата (Близнюки, Діва, Стрілець, Риби) Толково використовують конкретну обстановку, вони є сполучною ланкою між не дуже добре розуміють один другакардинальным і фіксованим квадратами і особливо підходять там, де необхідно пов'язувати одне з іншим, зводити кінці з кінцями. Це «свічки» зодіаку, вони налагоджують взаємодію частин в цілому і освітлюють поле діяльності своїм, як правило, непогано розвиненим розумом. Недолік сталості не дозволяє їм довго грати роль лідера, знаки мутабельного квадрата гарні на других ролях – радників, експертів, спеціалістів широкого профілю.

В нашому магазині «Магазин однієї вулиці» Ви можете купити оберіг, крім того, інтернет магазин подарунків в Україні souvenir.com.ua має великий вибір подарунків ручної роботи таких как слов'янський оберігписанки дерев'яні і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Херсон і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: весільні рушники під ноги, а також рушник і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунок начальнику чоловікові на сайті souvenir.com.ua