Каталог товарів
Що подарувати дівчині на 8 березня?
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua
Свята завжди наступають несподівано. Важливий день вже на носі, а подарунки не куплені. 8 Березня - свято, до якого чоловіки ніколи не бувають готові. Мріяти про приємне презент і гадати, що ж в цьому році їм піднесуть, дівчата починають вже в кінці лютого. Корисні рекомендації представникам сильної статі, як не розгубитися у величезній різноманітності подарунків і порадувати своїх знайомих дівчат - коханих, подруг, однокурсниць або колег по роботі.
 
Ідеї ​​дорогих подарунків для коханої
 
Дорогий подарунок завжди говорить про особливе ставлення чоловіка до жінки. Найкращий варіант, який обов'язково зробить потрібне враження, - це ювелірна прикраса. Однак якщо найближчим часом шлюб не входить у ваші плани, то все ж не варто купувати в подарунок кільце, щоб не вводити дівчину в оману. Зупиніть вибір на прикрасах без подвійного сенсу: браслетах, підвісках, сережках, брошки.
 
Дівчині-автолюбителю можна піднести в подарунок накидку-масажер на сидінні. Шанувальниці різноманітних гаджетів сподобається навігатор, смартфон, ноутбук та інша корисна техніка.
 
Подарунки для створення романтичної атмосфери
 
Чудовим подарунком, який розповість про ваші почуття до дівчини і створить романтичний настрій, стане столик для подачі сніданку в ліжко. Будь-якій дівчині буде приємно випити чашечку ароматної кави, не встаючи з ліжка. Або можна підібрати для коханої теплий плед з рукавами, щоб і книгу було зручно тримати, і не мерзнути під час читання.
 
Якщо дівчина любить їздити за місто і з настанням темряви розглядати зірки, то розбавити сірість міських буднів допоможе світильник-проектор нічного неба. Включивши цей маленький прилад, ви перетворите кімнату в справжній міні-планетарій.
 
Презент на 8 Березня у вигляді сердечка - зовсім не банальність, а прояв любові. Милі штучки - дзеркало або чашка з блюдцем в формі серця, затишні шкарпетки чи гольфи красивого забарвлення з візерунком з сердечок - неодмінно зроблять вашої улюбленої приємно.
 
Яку дівчину не розчулюють метелики? Ось тільки живуть ці зворушливі комахи всього пару тижнів. Вихід є. Подаруйте своїй дівчині електронних метеликів в красивій банку - мінімум догляду і турбот, зате такі метелики-довгожителі не полетять і ніколи не загинуть.
 
Створять романтичну обстановку і ароматизовані свічки, а щоб їх можна було запалювати у ванній, слід вибирати водонепроникні. Багато дівчат люблять співати, стоячи під душем. Чому б не зробити це заняття ще приємніше, купивши дівчині в подарунок спеціальне радіо для душа?
 
Якщо ви рідко бачитеся зі своєю другою половинкою, а вона по вам завжди сумує, замовте для неї наволочку зі своєю фотографією. Також можна попросити написати якусь романтичну фразу на тканини. Тільки підберіть максимально вдале фото для такого подарунка.
 
Б'юті-подарунки
 
Засоби по догляду за обличчям і тілом в якості подарунка завжди залишаються актуальними. Косметологічний апарат для особи, парова сауна, апарат для педикюру, масажер, тренажер для фігури - все це стане для дівчини корисним подарунком. Вартість таких апаратів та тренажерів часом досить висока, так що не кожна дівчина може дозволити собі настільки затратна придбання.
 
Навіть дівчина з короткою стрижкою гідно оцінить такий подарунок, як фен, стайлер для волосся, гребінці і різні прилади для укладання.
 
Можна підібрати і менш дорогий, але не менш приємний презент. Наприклад, набір для манікюру, електричну зубну щітку, аксесуари для душа.
 
Косметика і парфуми - класика подарунків на 8 Березня. Якщо ви добре знаєте, якими марками і лініями косметичної продукції користується ваша подруга, загляньте в спеціалізований магазин. Якщо ж ви сумніваєтеся, можете порадитися з консультантами - універсальний косметичний продукт завжди можна підібрати. Але найкращим варіантом буде придбання подарункового сертифіката. У вільний час дівчина сама сходить і вибере потрібний косметичний продукт.
 
Вручите б'юті-подарунок коханій зі словами, що вона і так прекрасна, а ваш презент лише допоможе стати їй ще красивіше.
 
Подарунки знайомим дівчатам
 
Якщо в святковий день ви зустрічаєтеся з одним і точно знаєте, що він прийде зі своєю дівчиною, варто приділити увагу і їй. Необов'язково дарувати щось істотне, невеликого сюрпризу буде цілком достатньо. Коробка хороших цукерок, забавний сувенір (скарбничка прикольного дизайну або незвичайна ручка), тримач для сумки - найкращий варіант.
 
Не можна залишати в цей день без уваги і інших знайомих дівчат: колег по роботі або одногрупниць. Краще підготуватися заздалегідь і завжди мати під рукою кілька запасних презентів. Підберіть прості, але приємні дрібнички: ручки у вигляді губної помади, милі брелоки, магніти на холодильник, гуртки і підставки під кухоль, килимки для мишки, спресовані рушники, витончені носові хусточки, ароматне фігурне мило в формі квітів.
Багато дівчат люблять шоколад. Плитка якісного молочного або білого шоколаду також стане відмінним подарунком для знайомої дівчини. Солодкий презент прекрасний тим, що і зберігається він довго, на відміну від тих же кольорів, і настрій піднімає.
 
Звичайно, доріг не сам подарунок, а перш за все увагу, тому не забувайте говорити в цей весняний день дівчатам компліменти. Завчіть прості і веселі вірші і перетворите формальну роздачу презентів на невелику виставу, так свято запам'ятається надовго і принесе багато радості.

Только у нас в магазине Вы имеете возможность колокольчик сувенирный купить, а так же, магазин подарков и сувениров киев souvenir.com.ua рад предложить множество подарков ручной работы таких как матрешкадеревянные кружки и многое другое. Вы можете купить наши сувениры и подарки во многих городах Украины, например в городе Луганск и выбрать у нас что-нибудь из украинского текстиля: платья вышиванки украина, а также вышитые скатерти крестиком и многое другое. Будем рады представить Вам сувенирные изделия из дерева в интернет-магазине souvenir.com.ua