Каталог товарів
Що подарувати дружині на 8 березня?
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua
Достеменно відомо, що приємні сюрпризи викликають тільки позитивні почуття і здатні лояльно налаштувати до себе дівчину, як мінімум, до наступного святкування Міжнародного жіночого дня.
 
Ті, хто стоїть презенти на Жіночий день
 
Кожна жінка мріє про витончені прикраси, які будуть доповнювати її образ і особистість. Розцінки на такий подарунок абсолютно різні, тому чоловічої частини населення не складе ніяких труднощів підібрати найбільш підходящу по бюджету і за зовнішнім виглядом біжутерію: намиста, сережки, кільця і ​​т.д.
 
Звичайно, не у всіх є кошти для покупки виробів з дорогих металів, таких як золото або діаманти. У такому випадку варто зупинити свій вибір на моделях зі срібла. Для дами, у якій до цього моменту в наявності не було срібних коштовностей, в подарунок найкраще взяти сережки, так як інші прикраси найчастіше мають на увазі наявність цілого комплекту.
 
Нинішні дівчата активно користуються електронними приладами. Хорошим подарунок може стати ноутбук, плеєр, фототехніка, телефон або, якщо спостерігається інтерес до читання, електронна книга.
 
"Красиві" подарунки
 
Далеко не всі жінки здатні байдуже пройти через магазини парфумерії та косметики. Напередодні свята, варто взяти свою другу половинку в один з таких магазинів і ненав'язливо поспостерігати, ніж вона буде цікавитися. В такому випадку чоловікові навіть не треба робити будь-яких додаткових дій і роздумувати про сюрприз: все, що варто зробити - прийти в цей же магазин на наступний день і вибрати те, що сподобалося дівчині.
 
Якщо такий варіант не підходить з якихось параметрах, то не варто впадати у відчай. Нерідко відділи краси продають косметичні набори, більшість продуктів з яких віддаються по знижкам і акцій, а деякі речі так і взагалі можна забрати бесплатно.Чаще за все це - помада з подарунковим дзеркалом в подарунок або туш для вій. Такі подарунки, незважаючи на загальнодоступність, неодмінно принесуть їх власниці радість і зможуть підняти настрій.
 
Подарунки, які не забудуть
 
Жінки обожнюють раптові сюрпризи, і не тільки ті, які можна кудись надіти. Для того щоб по справжньому влаштувати свято своїй коханій, достатньо запросити її в ресторан, музей, парк атракціонів, боулінг або просто-напросто, прогулятися по місту. Приємні години, проведені разом, точно не забудуться, а іноді такі подарунки набагато краще ніж щось матеріальне.
 
Зайняті чоловіки, по-справжньому люблять своїх дам, але які чисто фізично не можуть провести з ними час разом, можуть підійти до справи з креативом і творчо. Наприклад, можна залишити кидається в очі повідомлення з привітанням на рекламному щиті - такий подарунок абсолютно точно призведе дівчину в захват.
 
Варіант, який працює майже завжди - покупка абонемента в Салон краси або в спа-салон. Такий подарунок добре підходить особам, які часто знаходяться в напрузі, адже процедури, існуючі в таких місцях, здатні надовго розслабити не тільки тіло, а й голову.
 
Який сюрприз зробити, якщо немає грошей
 
Незважаючи на громадську думку, що всі дівчата живуть з чоловіками тільки заради грошей, це далеко не завжди є правдою. Порадувати свою половинку можна і зовсім банальними речами: наприклад, повністю взяти на себе обов'язки по дому або самостійно приготувати романтичну вечерю зі.
 
Фраза "Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок" зовсім недоречна в такій ситуації, адже сюрприз робиться для жінки, а не чоловіки. Тому не варто заглиблюватися в готування так, як це роблять сучасні майстри кулінарної справи. На що дійсно варто звернути увагу - на затишну обстановку, для появи якої неодмінно варто купити квіти і запалити свічки. Під кінець вечора доповнити свято можна приємною ванною на двох або розслаблюючим масажем.
 
"Блек-лист" презентів, або які речі ніколи не варто дарувати
 
На верхівці списку предметів, які ні в якому разі не дарують на 8 Березня знаходиться посуд. Сюди відносяться як красиві, святкові сервізи, так і звичайні сковорідки і каструлі.
 
Невідповідним подарунком буде і побутова техніка. Єдиний виняток - коли сама дівчина просить такий подарунок. В такому випадку можна порадувати її новим блендером, праскою або пилососом.
 
Для того щоб не давати панночці приводу засумніватися в своїй красі, не рекомендується дарувати будь-які прилади, які допомагають позбутися від недоліків. Так, покупку епілятора ще можна пробачити, але абсолютно точно не варто дивувати дівчину вагами або поясом для схуднення.
 
В цей же список входить постільна білизна, ковдри, рушники, якими неодмінно будуть користуватися всі інші мешканці будинку.

В нашому магазині Ви можете ключниця настінна купити Київ, крім того, інтернет магазин подарунків і сувенірів souvenir.com.ua пропонує великий вибір сувенірів ручної роботи таких как розписний підносслов'янські обереги і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Київ і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: недорогі сукні вишиванки, а також вишиванки лляні і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунки для жінок в магазині souvenir.com.ua