Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

День консерватора

 

День консерватора-свято набагато масштабніший, ніж можна було б подумати. З розвитком цивілізації з'явилася велика кількість всіляких консервів в заводській упаковці, які гідно конкурують з домашньою продукцією. Тому не випадково не так давно відбувся об'єднаний з'їзд пристрасних шанувальників усіх консервів, на якій і було прийнято сучасна назва свята - день консерватора, а також і визначено час його святкування-17 жовтня або будь-субота, найближча до цього дня.

Об'єднані консерватори зупинили свій вибір на жовтні, оскільки в цьому місяці закінчується сезон домашнього консервування. А число 17 було вибрано тому, що англійська партія консерваторів (мабуть споріднені душі J) зародилася в 17 столітті.

Деякий час після об'єднаного з'їзду любителі консервів називали себе «об'єднаними консерваторами» Ось уже кілька десятиліть 17-щасливе число для консерваторів. Справжній консерватор на день консерватора запрошує 17 інших справжніх консерваторів, накриває стіл, на який виставляє 17 видів консервів та 17 раз вітає кожного з днем консерватора (не плутати з тостами) Учасники свята кожного разу наповнюють келихи 17 краплями улюблених напоїв. Треновані консерватори на 17 крапель не доливають свої келихи до країв (це теж допускається) Всі піднімають у цей день 17 тостів (при помірному наповненні келихів і якісних консервах на закуску це цілком можливо).

У нас в магазині Ви можете купити слов'янський оберіг, крім того, подарунки Київ інтернет магазин souvenir.com.ua має великий вибір товарів ручної роботи таких как народні оберегидекоративний годинник і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Чернівці і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: український рушник, а також вишитий рушник ручної роботи і багато іншого. Будемо раді представити Вам оригінальні сувеніри в магазині souvenir.com.ua