Каталог товарів
День святого Валентина: ідеї подарунків
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua
14 лютого – День святого Валентина, у народі день закоханих. Основним символом цього свята вважається червона або рожева валентинка – листівка у вигляді серця. Її прийнято дарувати людям 14 лютого на знак свого кохання та відданості.
 
Що подарувати близьким чи як їх здивувати?
 
Найчастіше це свято відзначають пари, і завжди замислюються про хороший подарунок. Не всім по кишені дорогі подарунки, тому можна обмежитись чимось простим. Що ж можна підготувати?
 
- Романтична вечеря. Як удома, так і в будь-якому ресторані, даху висотної будівлі з гарним виглядом тощо.
- Ювелірна прикраса. Це може бути кільце, сережки, браслет, підвіска або кольє. Хорошим варіантом буде вважатися парна прикраса, що буде нагадувати вам один про одного.
- Похід на майстер-клас. Вважається одним з найцікавіших варіантів спільного проведення часу, так як можна вибрати будь-що на будь-який інтерес.
- Набір косметики. Парфумерія, різноманітні засоби для макіяжу, набір для догляду за шкірою та волоссям, набори для ванни.
- Настільна гра. Є гарним подарунком. Вона скрасить ваше дозвілля і підніме настрій. Величезним плюсом є те, що їх також можна підібрати на будь-який вік та смак.
- Техніка. Якщо дозволяє бюджет, можна подарувати нову техніку (мобільний телефон, ігрову приставку, ноутбук, годинник тощо)
- Подорож. Спільні подорожі лише зближують та добре впливають на відносини
- Поїздка на квадроциклах, прогулянка на конях, стрибок з парашутом чи роупджампінг. Такі подарунки підійдуть для любителів пригод, яскравих вражень та гострих емоцій.
- Книга (художня чи будь-яка інша література). Є подарунком, який не втрачає актуальності; головне знати улюбленого автора людини, для якої робиться такий подарунок.
- Одяг. Нова річ гардероба стане хорошим варіантом подарунка, навіть і не тільки на свято закоханих. Це може бути все: від нижньої білизни до верхнього одягу, головне знати розмір своєї другої половинки, її смакові уподобання та стиль.
 
Щоб вразити кохану людину, не обов'язково гори згортати, варто просто прислухатися до її бажань та прохань. Навіть відштовхуючись від нинішньої ситуації з карантином та санітарними обмеженнями, є безліч варіантів, щоб порадувати свою кохану людину в таке приємне свято кохання.

В нашому магазині «Сувенір» Ви можете купити недорогу вишиванку, крім того, інтернет магазин сувенірів Україна souvenir.com.ua надає величезний вибір товарів ручної роботи таких как ключниця з дереваБіла посудна глина і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Дніпро і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: інтернет магазин вишиванок, а також український жіночий костюм і багато іншого. Будемо раді представити Вам Українські сувеніри Київ в інтернет-магазині souvenir.com.ua