Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Ексклюзивні подарунки

Ексклюзивні подарунки - це подарунки, які можна подарувати тільки один раз і тільки одній людині. А подарувати їх тільки раз можна тільки з тієї причини, що вони існують в одиничному примірнику і зроблені вони були на світ шляхом індивідуального, копіткої роботи. Іншими словами, ексклюзивні подарунки- це предмети, створені руками самого дарувальника або за замовленням дарує в одиничному екземплярі.

Хтось може заперечити, що подарунки своїми руками - це інфантильна дурість, тільки маленькі хлопчики і дівчатка дарують мамам і татам творіння своїх рук: малюнки, аплікації, картонні рамочки для фотографій і тряпочних подушечки для голок. Великі хлопчики і дівчатка не займаються подібною нісенітницею, вони заробляють гроші і купують подарунки в магазинах.

Все це так, але не зовсім. Більшість дорослого населення дійсно, навчившись заробляти гроші, назавжди позбувається внушенной в дитинстві утопії, що найцінніший подарунок - той, який ти зробив власними руками. Але не всі! Серед дорослих іноді зустрічаються такі особистості, які не втрачають з роками прагнення до малювання, ліплення, різьблення, плетіння, в'язання. Більше того, вони постійно вдосконалюють свої навички і доводять їх до рівня майстерності, а то й мистецтва.

Звичайно, число народних художників та умільців невелика, і не кожен запрошений на День народження може віднести себе до їх числа. Але і ті, кого природа не обдарувала дуже вмілими ручками, можуть виготовити дещо своїми силами. Правда, не зусиллями рук, а напруженням мізків. А ще шляхом використання комп'ютерної та іншої оргтехніки. Якщо роздобути деяка кількість фотографій іменинника, то шляхом маніпуляцій з клавіатурою і мишею можна виготовити: значок, почесну грамоту, буклет, поштову марку або конверт, календар, посвідчення або який-небудь документ, газету, грошову купюру, афішу, етикетку на пляшку. Природно, вся ця друкована продукція повинна присвячуватися імениннику. Тобто на ній повинні бути його портрети, згадка його імені, вказівка числа сповнившись років, відображення його професії та соціального положення. Ще може бути відтворення його улюблених висловів. І, звичайно, поруч з іменинником можуть бути присутні друзі та подруги, які люблять і поважають його. При цьому заохочується те, що в інших обставинах викликає осуд, а саме - фотомонтаж. Навряд чи іменинник образиться, якщо його розмістити фото серед групового портрета збірної України з футболу.

Ну а той, хто з комп'ютером не «на ти», а «на Ви», все теж саме можна виготовити з допомогою ножиць, пензлики, клею, фарб, паперу, картону та самоклеющейся плівки.

Правда, не слід забувати, що всі ці посвідчення, банкноти і монтажі не є самодостатніми подарунками. Вони - лише пікантна приправа до основного блюда, тобто до головних подарунків.

У нас вмагазині Ви можете купити вишиванку жіночу недорого Україна , а так само, магазин сувенірів і подарунків souvenir.com.ua надає величезний вибір подарунків ручної роботи таких как глечик глинянийУкраїнський дзвіночок і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Луганськ і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: вишитий рушник ручної роботи, а також дитячі вишиванки для дівчинки і багато іншого. Будемо раді представити Вам оригінальні подарунки чоловікові в інтернет-магазині souvenir.com.ua