Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Ідентичні подарунки

 

Ідентичні подарунки – пряма протилежність ексклюзивним. Якщо другі цінні тим, що ні у кого, крім іменинника, їх немає і не буде, то принадність перше полягає в тому, що вони точнісінько схожі на щось вже існуюче. Найвідомішою у світовій літературі прихильницею ідентичних подарунків була Еллочка Щукіна з «дванадцяти стільців». Вона сенсом всього свого життя зробила володіння такими ж речами, які були у дочки американського мільярдера Вандербильда. Для цього вона перешивала піджаки чоловіка і фарбувала зеленої аквареллю «мексиканського тушкана».

Можливо образ, створений В. Ільфом і Є. Петровим, і сатиричний, але не надуманий.

В цій планеті ходять тисячі людей, для яких межа мрій – мати точно таку ж річ, яка є у подруги, сусіда, у вчительки, у начальника, в улюбленого героя улюбленого серіалу.

І схильні до цього не тільки юні екзальтовані дівиці, закохані у зірку естради, але й статечні люди, спраглі, наприклад, мати такі ж години, як у президента, щоб носити їх, так само, як і він на правій руці. Тобто апологети ідентичних подарунків зустрічаються в будь-якій віковій групі і будь-соціального прошарку.

Тому запрошеній на День народження потрібно з'ясувати, чи є іменинник прихильником ідентичності, є у нього об'єкт заздрості і наслідування. Є іменинник з цієї породи, то потрібно з газет і журналів зібрати інформацію про кумира і придбати яку-небудь річ, хоча б віддалено схожу на предмет кумировского гардеробу або інтер'єру. Головне при цьому у момент дарування не забути ключові слова: «ця ... один до одного така ж, як у ...». Після цього пароля іменинник з радістю прийме будь-яку ерундовіну і, збожеволівши від раптово звалившого щастя поцілує дарує.

Ну а якщо немовля не помічений в кумиропоклонстве, але не обділений почуттям гумору, йому все одно можна подарувати ідентичний подарунок.

Наприклад, таке ж ситечко, який Остап Бендер обміняв у Еллочки Щукиной на стілець.

Наприклад, такий же чайник, як у червоноармійця Сухова.

Наприклад, такий же горщик меду, з яким Вінні Пух простував до Іа-Іа.

Наприклад, такий же вертоліт, яким Чебурашка розвіяв смуток Крокодила Гени.

Наприклад, такого ж чортика в табакерці, якого Семен Семенович Горбунков мав намір подарувати управдому Варварі Сергіївні.

Наприклад, такий же танк «Т-154», наповнений коньяком, який був у Льоні з фільму «Імпотент».

Наприклад, такого крокодила, якого Міміно віз з Європи в подарунок одному з Дилижана.

Наприклад, таку ж солом'яний капелюшок, як в однойменному фільмі.

Наприклад, таку ж бритву, яку Надя приготувала для Іполита.

Наприклад, таку ж бронзову кінь, яку Новосельцев ховав у шафі за сценою в переддень ювілею Боровських у фільмі «Службовий роман»

І вже зовсім неозорими і безмежними стають простори фантазії при виборі подарунка, якщо дарувати те ж, що дарують р-ну Якубовичу і що він як би відправляє в музей «Поля чудес».

Головне, як вже було сказано, не забути про пароль.

У нас в магазині «Магазин однієї вулиці» Ви маєте можливість купити шкатулку недорогу , а так само, Подарунки сувеніри інтернет магазин Україна souvenir.com.ua пропонує великий вибір товарів ручної роботи таких как обереги для домуГодинники настільні дерев'яні і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Київ і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: національний український одяг, а також чоловічий український національний костюм і багато іншого. Будемо раді представити Вам купити сувеніри в інтернет магазині недорого в магазині souvenir.com.ua