Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Як правильно вибрати подарунок з психологічної точки зору

 

У природі існує чотири основних види темпераменту: сангвінічний, меланхолійний, холеричний, флегматичний. Цей поділ досить умовно, так як в чистому вигляді складно знайти кожен з цих типів в природі, в основному, в кожній людині змішано кілька типів, однак переважає один, який і характеризує дану особу. Тому, підходячи до вибору подарунка необхідно враховувати тип темпераменту людини. Давайте спробуємо визначити основні особливості кожного темпераменту і підібрати відповідний подарунок даного типу.

Сангвінічний темперамент характеризує людину вельми веселої вдачі. Він представляється оптимістом, повним надій, гумористом, жартівником, балагуром. Він швидко запалюється, але так само швидко остигає, втрачає інтерес до того, що зовсім ще недавно його дуже хвилювало і притягувало до себе. Сангвінік багато обіцяє, але не завжди стримує свої обіцянки. Він легко і з задоволенням вступає в контакти з незнайомими людьми, є хорошим співрозмовником, всі люди йому друзі. Його відрізняє доброта, готовність прийти на допомогу. Напружена розумова чи фізична робота його швидко стомлює. Вибираючи подарунки для такої людини, сміливо заходьте в розділ прикольні подарунки, і ви не помилитеся. Стильна корівка порадує його яскравими квітами, настільні годинники "Гольф" і "Smile" відмінно впишуться в інтер'єр сангвініка, а келихи "Весела весілля" зроблять свято в суспільстві такої людини веселим, запальним і незабутнім.

Меланхолійний темперамент діяльності властивий людині в основному похмурого настрою. Така людина зазвичай живе складною і напруженим внутрішнім життям, надає великого значення всьому, що його стосується, володіє підвищеною тривожністю і ранимою душею. Така людина часто буває стриманим і особливо контролює себе при видачі обіцянок. Він ніколи не обіцяє того, що не в змозі зробити, дуже страждає від того, що не може виконати дану обіцянку, навіть у тому випадку, якщо його виконання безпосередньо від нього самого мало залежить. Меланхоліка без сумніву, порадує ваш подарунок, якщо ви подаруєте йому фонтан "Зелений Бамбук", фонтан "На дні морському", Фонтан "Японський садок" або Фонтан "Джерельце". Також меланхоліку можна подарувати "USB миниаквариум", який дозволить йому відволіктися від навколишньої дійсності і зануритися в свої думки.

Холеричний темперамент діяльності характеризує запального людини. Про таку людину говорять, що він занадто гарячий, нестриманий. Разом з тим такий індивід швидко остигає і заспокоюється, якщо йому поступаються, йдуть назустріч. Кожен запальна людина має свій власний спосіб прийти до себе та заспокоїтися. Комусь достатньо переключитися на щось інше, хто п'є каву, а хтось курить. Якщо ваш друг (подруга) відносяться до кращим людям, то в якості подарунка можна вибрати попільничку з венеціанського скла або попільницю з слонової кістки. Також дуже доречним буде подарувати палить людині портсигар або кишенькову Скриньку-попільничку.

Флегматичний темперамент діяльності ставитися до холоднокровному людині. Він висловлює собою скоріше схильність до бездіяльності, ніж до напруженої, активної роботи. Така людина повільно приходить у стан збудження, але зате надовго. Холоднокровні люди, як правило, мають тягу до зброї. Вибираючи подарунок флегматику, ви можете зупинити свій вибір на серії трофеїв-ключниць або булава. Також відмінним подарунком будуть настільні годинники "Час - гроші".

У нас в магазині Ви маєте можливість купити скатертину з вишивкою, крім того, магазин сувенірів і подарунків souvenir.com.ua пропонує великий вибір подарунків ручної роботи таких как дошки обробні дерев'яні розписрозписні тарілки і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Ужгород і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: недорогі сукні вишиванки, а також вишиті рушники і багато іншого. Будемо раді представити Вам оригінальний подарунок жінці в інтернет-магазині souvenir.com.ua