Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Колекційні подарунки



Колекційні подарунки – це ті подарунки, які потенційно можуть зайняти гідне місце в колекції іменинника. Якщо, звичайно, він є колекціонером.

А колекціонерами в цьому світі є кожен третій, якщо не другий... і якщо не перший. Чого тільки люди не збирають!

Поштові марки і автомобілі минулих десятиліть, значки і вина в незвичайних пляшках, гумові іграшки та телефонні апарати оригінальних конструкцій, кактуси і книги з автографами авторів, курильні трубки і фарфор давньокитайських майстрів, будильники і персні з дорогоцінними каменями, акваріумних рибок і старовинні музичні інструменти, монети і результати творчості таксидермістів, головоломки і бюсти вождів світового пролетаріату, солдатиків і компакт-диски із записами пісень з ненормативною лексикою. Загалом, немає таких матеріальних предметів, на які не знайшлося б свого колекціонера. А тому той, хто запрошений на День народження до колекціонера, має дякувати долі за те, що йому не треба мучитися в пошуках свого подарунка. Потрібно лише відвідати іменинника напередодні урочистого дня, як би ненароком ще раз помилуватися його колекцією і по ходу огляду обчислити, чого в ній не вистачає. А потім знайти, придбати і подарувати відсутня. Звичайно, за умови, що іменинник колекціонує мильниці, а не вогнепальну зброю часу російсько-японської кампанії. У цьому сенсі найбільш благодатні для дарування колекціонери – це бібліофіли, меломани та видеофанаты.

Збирачам ж екзотичних колекцій потрапити майже неможливо. Ну як доставити задоволення людині, який перетворив свою квартиру в серпентарій (розплідник для змій)? Як догодити филателисту, помішаний на поштових марках Англії часів королеви Вікторії? І як зробити приємне збирачеві речей композитора і співака Полада Бюль-бюль-огли? Поповнити колекцію подібних фанатів можна, лише відчуваючи до іменинника надприродну любов.

А ще колекціонерам можна дарувати, то в чому зберігаються колекції:

* альбоми та кляссеры;

* полички і підставки;

* шкатулки і скриньки;

* футляри та рамки;

* клітини і акваріуми;

* гаражі і ангари.

Якщо ж іменинник не є колекціонером, то його можна таким зробити. Для цього потрібно просто подарувати йому що-то (наприклад, авторучки або запальнички) у декількох примірниках. Головне, щоб подарунки чим відрізнялися один від одного. Рідкісний людина, маючи що-небудь в кількості більшій, ніж два, не продовжить збирання аналогічних предметів.

В нашому магазині Ви маєте можливість купити бочонок Київ , а так само, інтернет магазин handmade souvenir.com.ua має великий вибір товарів ручної роботи таких как дерев'яні гуртки для пиватрадиційний лук і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Житомир і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: скатертина вишита гладдю, а також вишиванки для дітей і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунки для чоловіків в інтернет-магазині souvenir.com.ua