Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Козеріг

Гороскоп Козерог

Поміркованість, працьовитість, акуратність, обережність, почуття обов'язку і відповідальність Козерога притягують його до таких професій як фармацевт, учений-дослідник, лаборант, економіст, агроном. Скрізь, де потрібна копітка робота, пунктуальність, ювелірна точність і терпіння – будь то майстер з ремонту апаратури, - він не замінимо. Не підходять йому професії пов'язані з ризиком і несподіваними ускладненнями.



Представникам знаків Землі (Телець, Діва, Козеріг) найкраще грунтовна робота, що приносить ощутительные плоди і потребує постійного вкладення фізичної сили та сили розуму – це, зокрема, сільськогосподарські фахівці, бухгалтерія, планування, будівництво, архітектура.

Знаки Кардирдинального Квадрата ( Овен, Рак, Терези, Козеріг) активно будують своє життя, люблять наводити речі і події в рух, робити практичні кроки, починати нові підприємства; найкраще вони реализюются на керівних посадах.

Тільки у нас в  магазині Ви можете барила купити, крім того, інтернет магазин подарунків і сувенірів souvenir.com.ua має великий вибір сувенірів ручної роботи таких как шкатулка для прикрас дерев'янасувенірні дзвіночки і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Івано-Франківськ і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: ляльки мотанки обереги, а також український національний одяг і багато іншого. Будемо раді представити Вам національні сувеніри в магазині souvenir.com.ua