Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Новий рік

Новий рік - одне з найулюбленіших, веселих, чарівних свят, традиційно він зустрічається в колі сім'ї, але незмінно пов'язаний з веселими гучними розвагами. Однак він не завжди святкувався так широко і яскраво. У перші післяреволюційні роки новорічне свято був скасований як релігійний, пов'язаний з Різдвом Христовим, але потім відновлений з календарними змінами. На жаль, із-за невідповідності церковного календаря світському православні християни не можуть весело зустрічати Новий рік, так як це свято припадає на Різдвяний піст. Для них справжнє свято - Різдво Христове (7 січня), а новий рік вони зустрічають за старим стилем - 14 січня.

Католики святкують свій важливий релігійний свято - Різдво Христове - 25 грудня, і на тлі цієї події настання Нового року відійшло на другий план. Але для багатьох з нас зустріч Нового року 1 січня залишається найбільшим святом. Чому? Тому що він пов'язаний з «початком нового життя», здійсненням нових планів, мрій і сподівань, з величезною радістю: це радість дитини, отримав довгоочікувану іграшку з рук живого Діда мороза; радість підлітка від першої вечірки серед однолітків, від святкових феєрверків; радість дорослої людини від зустрічі з давніми друзями; радість старих, нарешті, зібрали в своєму будинку дітей, онуків і правнуків.....

На прикладі традицій інших країн багато хто з нас вже навчилися святкувати зустріч Нового року в атмосфері карнавалу чи давно забутого бал-маскараду і виконувати найпотаємніші бажання близьких.

Зустріч Нового року для багатьох це сімейне свято, збирає за великим столом численне сімейство, яке складається з трьох, а то й чотирьох поколінь. Влаштувати таку зустріч і просто і складно.

Просто, тому що всі добре знають звички, смаки, уподобання один одного. Складно, тому що в сім'ї важче створити «сюрпризный момент» Важко догодити представникам різних поколінь при виборі музичного супроводу свята: бабуся з дідусем люблять і з задоволенням слухають музику і пісні 70х, онукам подавай те, що старих буквально зводить з розуму.

При підготовці до свята справи вистачить усім. Діти разом з батьками займуться наведенням порядку в будинку. Внучка з бабусею складуть меню святкової вечері, а потім допоможуть мамі на кухні, тато з сином доставлять в будинок необхідні продукти, пересунуть меблі в «головній» кімнаті, щоб у новорічну ніч всім було зручно і за столом сидіти і дивитися телевізор, і танцювати і грати в ігри.

Найбільш складне завдання у тата. З допомогою «підручних засобів» він повинен перетворитися в Діда Мороза, витягти з затишного куточка мішок з подарунками і роздати їх так, щоб маленький син ще довго розповідав усім, що до них в гості приходив справжній Дід Мороз.

Піднесений настрій, передчуття новизни, запахи ялинки і мандаринів, мелодійні звуки ялинкових гірлянд, строкаті кольори новорічного оздоблення, гості, подарунки - все це створює атмосферу свята. І провести його треба так, щоб не було нудно і прикро. Адже як зустрінеш рік, так його і проведеш!

В нашому інтернет-магазині  Ви можете дзвіночки купити Україна , а так само, hand made магазин souvenir.com.ua радий запропонувати безліч сувенірів ручної роботи таких как аромалампа з глиниБіла посудна глина і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Суми і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: Лялька мотанка купити Київ, а також ляльки в народних костюмах і багато іншого. Будемо раді представити Вам оригінальні подарунки чоловікові в інтернет-магазині souvenir.com.ua