Каталог товарів
Оригінальні подарунки на День святого Валентина - це круто! Робимо для своїх улюблених самі
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

У День святого Валентина кожному з нас хочеться піднести своїй другій половинці красивий і оригінальний подарунок – такий, щоб він її приємно здивував і щиро порадував.
Звичайно, сьогодні нескладно відправитися в магазин і придбати який-небудь милий сувенір. Але можна вчинити по-іншому і зробити подарунок своїми руками. Такі презенти досі дуже актуальні і підкорюють серця ненаглядних набагато краще своїх «багатотиражних побратимів», які представлені в асортименті різних торгових точок.
А ось кілька цікавих ідей саморобних подарунків, якими можна порадувати свою пасію в День Всіх Закоханих.

Коробка з причинами
Для створення такого подарунка потрібно картонна коробка. Оригінально буде виглядати коробочка у вигляді сердечка, але можна взяти і будь-який інший форми. У будь-якому випадку її слід додатково прикрасити вирізаними з паперу квіточками, сердечками або ж намалювати на ній тематичні малюнки фарбами.
Потім необхідно на дно коробочки приклеїти валентинку & ndash; куплену або виготовлену самостійно – з написаним на ній побажанням. Перевагу краще віддати листівці-книжці. Тоді привітання буде приховано від очей і його не можна буде прочитати завчасно.
Наступний крок-підготовка цих самих причин . Їх може бути скільки завгодно. На невеликих шматочках різнокольорового паперу потрібно написати, чому ви любите вашого обранця або обраницю (на одному папірці-одна причина). Наприклад:
- « я тебе люблю, тому що у тебе гарні очі & raquo;;
- « я тебе люблю, оскільки ти уважний»;
- « я тебе люблю, тому що ти любиш мене» і подібне.
Записочки необхідно згорнути в рулончики, закріпити кожен ниткою і скласти в коробочку, після чого перев'язати її стрічкою червоного або рожевого кольору.

Букет з сердечок
Для цього подарунка потрібно червоний папір, кілька сухих гілочок і відповідна ємність – невелика вазочка, красива пляшечка або стаканчик і т. д.
З паперу необхідно вирізати сердечка, які потім слід наклеїти в хаотичному порядку на гілки.
Підготовлені & laquo;квіточки & raquo; поміщають в«вазочку & raquo;, яку декорують стрічками або нитками з намистин. Можна також прив'язати до неї валентинку, повітряну кульку або маленьку подушечку у формі серця.
Як варіант – доповнити створену композицію живими квітами.

Рафаелло з визнанням
Ці цукерки відомі всім, і дарувати їх своїй другій половинці (як правило, дівчині) в День Всіх закоханих вже давно стало приємною традицією. Але такі солодощі цілком під силу виготовити самому, та до того ж зробити їх з сюрпризом.
Для приготування смаколиків потрібно:
- 100 г білого шоколаду; - 50 г вершкового масла; - 1/3 склянки цукру;
- 10 ст. ложок молока;
- 1-2 вафельних листа.
Розтоплене масло потрібно з'єднати з цукром і молоком, поставити суміш на плиту, довести до кипіння, після чого зменшити вогонь і варити протягом 2-3 хвилин.
Після цього в підготовлену масу слід додати поламаний на невеликі шматочки шоколад і тримати все це на вогні, постійно помішуючи, до того моменту, поки останній повністю не розчиниться.
Далі суміш потрібно остудити, всипати в неї розкришені вафлі і добре перемішати.
Заготівля готова, тому можна перейти до сюрпризу. Традиційно в«Рафаелло & raquo; кладуть горіх . Але в День святого Валентина краще вчинити інакше-в одну або кілька цукерок покласти дещо інше .
Наприклад, можна написати визнання в любові на невеликому клаптику паперу, скласти його і загорнути в харчову плівку. Такий згорточок кладуть в центр скачаної з приготовленої маси цукерки. Якщо ви вирішили зробити подібних «особливих» смаколиків кілька, то, відповідно, в кожну з них слід покласти папірець з різними теплими словами і побажаннями.
Як варіант – помістити всередину «Рафаелло» колечко. А щоб воно не забруднилося, його можна попередньо покласти в пластиковий футляр з-під «Кіндер сюрпризу». Погодьтеся, харчова плівка в даному випадку не самий святковий спосіб упакувати подарунок.
Потім солодощі (традиційні – з горіхами, і оригінальні – з сюрпризом) потрібно обваляти в кокосовій стружці і помістити на спеціальну гофровану паперову тарілочку. Після чого вкусняшки слід скласти в підходящу коробочку. Готово!

скринька з фотографіями
Для початку підберіть кілька ваших спільних фотографій однакового розміру. Знадобиться також відповідної ширини і довжини смужка паперу. На неї з одного боку потрібно буде приклеїти фото і скласти її у вигляді гармошки так, щоб кожне зображення було видно лише тоді, коли паперову стрічку будуть розгортати.
На дно підходящої коробочки або шкатулки – можна взяти дерев'яну, металеву, пластмасову або навіть картонну – приклеюють то фото, яке буде нижнім, «гармошку» складають всередину скриньки, а до краю паперу, з тильного її боку, приклеюють невелику смужку тканини. Потягнувши за неї, зручно розгортати Фотографії для перегляду.
Саму коробочку або шкатулку оформляють в дусі свята, що відзначається за допомогою стрічок, аплікацій, малюнків.

Чашка з написом і картинкою
Для цього подарунка потрібно звичайна чашка білого кольору.
Якщо ви добре вмієте малювати і володієте каліграфічним почерком, то тоді вам не складе труднощів спеціальним маркером написати на ній для своєї другої половинки любовне визнання і намалювати щось світле і красиве.
Якщо ні & ndash; теж не біда! Спершу підберіть відповідну тематичну картинку. Потім за допомогою копірки перенесіть її контури на чашку, наприклад, простим олівцем (для зручності зафіксуйте малюнок і копірку скотчем), а потім прикрасьте і «розпишіть» свій подарунок всередині них вже згаданим спеціальним маркером.
Готовий виріб слід залишити на добу для висихання, після чого помістити його в духовку на 1,5 години при температурі 160 °С (ставити чашку потрібно в холодну духову шафу, а потім вже запалювати вогонь). Після такої обробки чашку можна без побоювання використовувати за призначенням і мити, малюнок і напис не пошкодяться.

Книга вашої любові
Для її створення будуть потрібні, як і у випадку зі скринькою, Ваші спільні фото. Їх потрібно роздрукувати на папері таким чином, щоб зображення було праворуч, а зліва від нього порожнє місце. На ньому слід:
- написати побажання для своєї другої половинки;
- згадати, як ви з нею зустрілися;
- описати різні смішні і романтичні історії, які відбулися під час розвитку ваших відносин;
- привести найбільш полюбилися вам, які підходять з нагоди рядки любовної лірики великих і не дуже поетів (якщо пишіть вірші самі – це ще краще!) і т. д.
Підготовлені таким чином сторінки скріплюють в єдину книжечку. Для цього – опишемо найпростіший спосіб! – за допомогою дироколу проробляють дірочки. Через них протягують стрічку і пов'язують її бантом.
Можна вчинити по-іншому – спільні фотографії наклеїти на відповідні шматочки щільного картону. Подальше оформлення аналогічно вищеописаному.

Брошура бажань
Для створення цього подарунка знадобиться 15-30 (їх кількість залежить від числа бажань) однакових за розміром аркушів паперу. Підійдуть як білі, так і кольорові. На кожному листочку пишеться одне бажання, наприклад:
- вихідні & ndash; від початку і до кінця – разом;
- півгодини обнімашек;
- спільне прийняття ванни з аромамаслами і еротичний масаж;
- романтична вечеря (страви приготувати самому);
- кава з круасанами вранці в ліжко;
- нічна прогулянка по набережній;
- похід в кінотеатр на вечірній сеанс та інше.
Дані листочки рекомендується прикрасити малюнками або аплікацією. Потім всі сторінки такої брошури скріплюють нитками або степлером разом і вручають коханій або коханому в «комплекті & raquo; з валентинкою або букетом квітів.
Надалі отримав подарунок, коли захоче, зможе вирвати листочок з цікавлять його в даний момент бажанням, а той, хто підніс подібний презент, відповідно, повинен його виконати. Головне-грамотно розподілити такі бажання на весь рік, а не використовувати все за кілька днів або тиждень.

серце з цукерками
Ще один прекрасний подарунок! Для виготовлення оного потрібно каркас у вигляді серця. Його слід вирізати з щільного картону і обклеїти червоним папером.
Потім за допомогою двостороннього скотча по всьому каркасу потрібно красиво приклеїти будь-які шоколадні цукерки. Зрозуміло, вони повинні бути в обгортці, тому при відсутності такої замотайте кожну солодкість в фольгу (бажано кольорову). Доповнять композицію стрічки, квіточки і нитки з намистин.

Ось такі цікаві, смачні та оригінальні подарунки можна піднести своїй другій половинці. При цьому виготовити (або приготувати) їх не складе особливих труднощів. Головне-проявити фантазію, докласти трохи сил і максимум теплих почуттів. Тоді, відповідно, і презент вийде незабутнім і найприємнішим.

У нашому магазині Магазин однієї вулиці. Ви можете шаровари чоловічі купити, а так само, недорогі сувеніри інтернет магазин souvenir.com.ua має великий вибір сувенірів ручної роботи, таких як посуд з глини дерев'яний кухонний набір і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Черкаси і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: сучасні вишиванки , а також ляльки мотанки і багато іншого. Будемо раді представити вам подарунок чоловікові в інтернет-магазині souvenir.com.ua