Каталог товарів
Подарунки для всіх знаків Зодіаку на 8 Березня
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua
Це список допоможе знайти ідеальний подарунок, підібравши ключик до серця представниці будь-якого знака Зодіаку: від активного Овна до умиротворених Риб.
 
Овен. Перший знак Зодіаку - символ вічної молодості. Овни мають вогненним темпераментом і неймовірно активні. Оскільки вони проводять життя в роз'їздах, стануть їм у пригоді будь-які товари для подорожей: від ергономічного рюкзака до фляги з пам'ятною гравіруванням. Дівчина-Овен цінує видовища, тому буде рада квитками на концерти, розважальні заходи та спортивні змагання.
 
Телець. Цей знак дуже близький до природи і цінує все прекрасне, тому на нього справить враження красива композиція з квітами або рослина в дизайнерському скляному кубі. Тельцем управляє Венера - покровителька мистецтв і краси, і представниці цього знака дуже чуттєві. Вони цінують якість в дрібницях і будуть раді зі смаком підібраним аксесуарам - сумкам, рукавичок, палантинам і шарфах. Тельцям сподобаються килими ручної роботи, що створюють затишок, і всі можливі засоби для догляду за обличчям і тілом.
 
Близнюки. Близнюки відрізняються подвійною природою, тому вони вважають за краще комплексні рішення: наприклад, набір для ванної, куди входить мило, скраб, шампунь, кондиціонер та інше. Близнюкам протегує Меркурій, планета знань і комунікацій. Вони жадібно вбирають нову інформацію, стежать за останніми науковими відкриттями, тому оцінять як сучасні гаджети, так і підписку на науково-популярні журнали і сайти.
 
Рак. Керований Місяцем, Рак відчуває себе комфортно вдома. Дівчина-Рак любить все затишне і м'яке - тапочки, постільна білизна і пухнасті рушники, піжами і маски для очей, теплий плед, щоб розслабитися після напруженого дня. Раки - чудові куховарки, тому вони оцінять кухонні гаджети, посуд або набори спецій для приготування оригінальних страв.
 
Лев. Це вогненний знак, керований Сонцем. Леви відомі своєю любов'ю до гламуру і всьому, що блищить. Тому предмети розкоші, меблі, картини та прикраси в стилі декаданс стануть відмінним вибором. Левиці віддають перевагу екстравагантні речі, тому проявіть оригінальність і вишуканий смак.
 
Діва. Діви дуже організовані і вважають за краще практичні подарунки, які роблять життя зручнішим, наприклад, всілякі планувальники, ділові аксесуари, електронні органайзери, багатофункціональні гаджети.
 
Ваги. Ваги шукають баланс в життя. Вони віддають перевагу простоті: якщо ви даруєте їм косметику - це повинно бути засіб, яке вирішує всі проблеми одним рухом. Ваги зрадіють сеансів масажу або спа-процедур. Вони обожнюють прикраси, а також кошти для ароматерапії і занять йогою.
 
Скорпіон. Сильна і безстрашна, дівчина-Скорпіон живить інтерес до всього окультного і незвичайного. Вона оцінить колоду карт Таро в подарунок, чуттєвий парфум, красиві кришталеві келихи. Символ Скорпіона - кішка, тому вашій дамі сподобаються сувеніри, пов'язані з цією твариною.
 
Стрілець. Це вічний мандрівник, який шукає нових вражень і пригод. Дівчатам-Стрільцям сподобається подарунок, який пов'язаний з яскравими враженнями, наприклад, набір вишуканих сортів кави з усього світу.
 
Козеріг. Козероги люблять свою сім'ю. Їм сподобаються практичні і красиві придбання для будинку - скатертини, посуд, постільна білизна. Козерогом управляє Сатурн - планета часу, тому стильні годинники припадуть дуже до речі.
 
Водолій. Мислителі і творці, Водолії цінують інтелектуальний виклик і вважають за краще оригінальні подарунки, наприклад, набір шахів ручної роботи. Водоліям протегує Уран - планета технологій, тому їх не залишать байдужими сучасні гаджети.
 
Риби. Риби обожнюють готувати і колекціонують рецепти, тому будуть раді подарункам, пов'язаних з кулінарією. Ще вони обожнюють духи, фотографії та музику. Чутливі Риби схильні до ностальгії, тому стиль ретро - їх фетиш.

В нашому магазині «Магазин однієї вулиці» Ви маєте можливість дерев'яна кружка купити, крім того, магазин сувенірів Київ souvenir.com.ua радий запропонувати безліч подарунків ручної роботи таких как матрьошкадерев'яна скринька і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Херсон і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: ляльки в народних костюмах України, а також вишиті рушники і багато іншого. Будемо раді представити Вам оригінальний подарунок жінці в інтернет-магазині souvenir.com.ua