Каталог товарів
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Подарунки на 23 лютого

23 лютого - свято суворих захисників Вітчизни. Кожен раз жінки губляться в здогадах, що подарувати коханому чоловікові, родичу, колезі або однокурсника.
Звичайно найвагоміший подарунок ми робимо чоловікові або коханому хлопцеві. Тут можна пофантазувати, адже нам добре відомий його характер і захоплення. Наприклад, чоловік дуже зайнятий. Більшу частину дня він завантажений масою справ на службі, постійно на зв'язку. Його пристрасть - кар'єра, бізнес і черговий проект. Така людина повинна презентабельно виглядати. Дорогий краватку, стильний затиск для нього або запонки підкреслять індивідуальність. Дизайнери створюють прекрасні чоловічі шкіряні сумки, чохли для планшетів, папки з монограмами. Щоб улюблений міг добре відпочити вдома, подаруйте диск з релаксирующей музикою.
Якщо чоловік веде енергійний спосіб життя, то йому знадобиться щось для його захоплення. Турист або мисливець оцінять лопатку-трансформер, яка може перетворитися в пилу, тесак або сокиру, розкладний стільчик, хороший ліхтарик з вбудованою сонячною батареєю для зарядки телефону.
 
 
Якщо ваш обранець має розвиненим естетичним смаком, то його порадують ексклюзивні речі: набір для чайної церемонії, альбом з автографом улюбленого музиканта, надрукована на тканини картина, витримане вино, романтичну вечерю вдома, який ви приготуєте по добре перевіреними рецептами.
 
 
Подарунок родичу теж повинен бути особистим. Старшим чоловікам в родині краще зробити практичний подарунок. Вони оцінять те, чим будуть постійно користуватися, згадуючи вас: теплі рукавички, м'який шарф, затишний світильник, кавоварку з капсулами або зерновим кави, пилосос або іонізатор для автомобіля.
 
 
Брата або племінника порадують потужні навушники, нова комп'ютерна гра або джойстик, дартс (електронний або звичайний), брелок, модна книга, складний пазл. Можна піднести сувенір: в оригінальну рамку вставити сімейне фото, купити покерні карти, нарди або шахи. Молоді сподобається міні-пилосос для комп'ютерної «клави» або боксерська груша на стіл.
 
 
Якщо в сім'ї є реальний захисник - військовослужбовець, то його обрадує тематичний подарунок: срібний підсклянник або стопка з гербом, фляжка, командирський годинник. Можна замовити торт у вигляді танка або автомата.
Для колеги купите незвичайну чашку з кишенею для печеньки, сувеніри для столу в офісі, які порадують незвичайним дизайном: оригінальну «мишку» або кольорові колонки, ручку для прийняття рішень або магнітний конструктор. Співробітників порадують і канцелярські речі, якісь гарні або кумедні ручки - з пісочного годинника, календарем, ліхтариком або лазерною указкою. Тримач для паперів і пам'яток, підставка на стіл для мобільника, забавний «склеростікер».
 
 
Хоча знаменитий гуморист сказав: «Даруйте нам все, у нас НІЧОГО немає», не всім чоловікам подобається отримувати на 23 звичайні шкарпетки з магазину, набір нижньої білизни, м'яку іграшку і непотрібні речі, типу «набору холостяка».
 
 
А ось список подарунків, які треба дарувати, особливо ретельно з огляду на вік, інтереси і характер чоловіка. Наприклад, одяг або якийсь аксесуар з урахуванням стилю і розміру. Чоловічий парфум або алкоголь при виборі краще віддати перевагу найдорожчий і якісний. Навіть якщо у «захисника» зайву вагу, абонемент у фітнес-зал може абсолютно його не зраділи.
 
 
Свята - це привід порадувати себе і інших, тому будьте дбайливими і сміливими, роблячи дорогим людям презенти.

Тільки у нас в магазині Ви можете Українська спідниця купити, крім того, Подарунки сувеніри інтернет магазин Україна souvenir.com.ua надає величезний вибір подарунків ручної роботи таких как домовик оберіг будинкуслов'янські обереги купити в Україні і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Житомир і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: ляльки мотанки обереги, а також рушник під коровай і багато іншого. Будемо раді представити Вам оригінальний подарунок жінці в магазині souvenir.com.ua