Каталог товарів
Популярні рекламні сувеніри
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua
Різні компанії використовують рекламні сувеніри на ринку, щоб потенційні клієнти змогли звернути увагу на ту чи іншу компанію і у них з'явилося бажання придбати товар цієї компанії. Рекламні сувеніри потрібні для того, щоб поліпшити імідж і заявити про свою компанію.
 

Виділяються кілька видів рекламних сувенірів:

 
Канцелярські. Тут на різні канцтовари, наприклад, ручки, олівці, маркери, лінійки, наноситься логотип компанії. Яскравим прикладом може служити німецька компанія Schreiber.
Друковані. Тут також, як і в канцелярських сувенірах, - логотип певної компанії наноситься на блокноти, зошити, щоденники, букварі, книги та інша друкована продукція.
Офісні. Сувеніри офісного виду - це предмети і речі, які використовуються працівниками офісних професій. Це можуть бути годинник, візитниці, папки, папір, степлер і інші офісні речі.
Текстильні. Сюди входять тканинні речі, на яких зображуються логотипи компаній. Це - футболки, толстовки, рукавички, сумки, шапки, сорочки, взуття, бейсболки та інший одяг. Зазвичай даний вид рекламних сувенірів є найбільш популярним і ефективним в плані реклами. Найбільш яскравим прикладом є французька компанія Lacoste.
Повсякденні. У цю групу рекламних сувенірів входять речі, якими користується кожна людина в звичайному житті. Це - запальнички, брелоки, кружки, туалетний папір, рамка для фотографій, футляр для окулярів і інше.
Автомобільні аксесуари. Це сувеніри, призначені для використання в машинах.
Комп'ютерні. Сюди входять рекламні сувеніри, які використовуються в сфері комп'ютерних технологій. Наприклад, марки комп'ютерних мишок, монітори, знімні веб-камери, принтер, системні блоки та інше.
Інше рекламні сувеніри.
 

Сфера поширення рекламних аксесуарів

 
Рекламні сувеніри можуть використовуватися як подарунки партнерам по бізнесу або клієнтам, вони присутні на промо-акціях компанії і різних розпродажах. Найчастіше люди купують товар, пропонований компанією, плюсом до якого йде аксесуар або сувенір. Такі маркетингові ходи використовуються багатьма як великими, так і початківцями компаніями для того, щоб зарекомендувати товар на ринку споживачів.
Крім цього, з використанням рекламних сувенірів часто використовуються на презентаціях нового товару, на виставках або великих заходах, де також беруть участь інші компанії і представляють свої сувеніри з основною своєю продукцією. Подібні аксесуари вигідно виділяють компанію серед інших учасників і надалі нагадують про себе.

В нашому магазині «Сувенір» Ви можете купити подарунок чоловікові, а так само, магазин ручної роботи souvenir.com.ua надає величезний вибір сувенірів ручної роботи таких как ключниця настінна Київсувенірні магніти і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Полтава і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: ляльки обереги купити, а також інтернет магазин вишиванок недорого і багато іншого. Будемо раді представити Вам Сувеніри подарунки Україна в інтернет-магазині souvenir.com.ua