Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Прикольні подарунки

Прикольні подарунки дарувати всім підряд не можна. Обмежувачем для цього типу подарунків служить наявність або відсутність почуття гумору у іменинника. Причому навіть володіння почуттям гумору не дає «зелене світло» прикольним подарунків. Адже є люди, які із задоволенням підколюють інших, але приходять в сказ, коли об'єктом жарту є самі. У них почуття гумору виборче. А є ще люди з гіпертрофовано-гучним сприйняттям смішного. Є шанувальники ліричного гумору. А є інтелектуали, естетично оцінюють все, що потрапляє під категорію комічного.

Загалом, перш ніж зважитися на прикольний подарунок, потрібно сім раз зважити, а потім - ще сім раз відміряти. А ще треба врахувати, що наш гумор не схожий на американський. Тому не варто дарувати якісь непристойності,- це непристойно і не смішно.

І не треба забувати, що ми живемо в країні, де поет - більше, ніж поет. І подарунок - це більше ніж подарунок. У нас прикольний подарунок повинен не просто розсмішити іменинника і гостей. Він повинен ще потім, після Дня Народження, виявитися для чого-небудь корисним. Тут маються на увазі ті предмети, в яких форма не відповідає змісту. Наприклад, радіоприймач, що зовні нагадує мобільний телефон. Суперечність між формою і змістом завжди можна весело обіграти. А ощасливлений «стільниковим телефоном» іменинник, відсміявшись, смекнет, що мати кишеньковий приймач - теж непогано.

Іншу групу прикольних подарунків складають предмети, самі по собі ніяк не є прикольними. Навпаки, вони навіть дуже корисні в домашньому господарстві. Просто традиційно їх ніколи не дарують. Але якщо придумати оригінальний текст, то можна подарувати пральну дошку, рахунки, гасову лампу, тертку і выбивалку пилу з килимів. А сказати в момент дарування можна наступне: « Ти у нас завжди і у всьому перший. Тому і ми хочемо подарувати те, що тобі під стать. Тобто все найперше. Ось це, відповідно, перша пральна машина, перший комп'ютер, перший прожектор, перший кухонний комбайн і перший пилосос».

Для любителів казок може підійти такий подарунковий набір: скатертина- самобранка (звичайна клейонка), килим-літак (килимок в передпокій), чоботи-скороходи (гумові чоботи), шапка-невидимка (чорна в'язана шапочка з прорізами для очей, як у омонівців).

Ще є такі» подарунки. Їх дарують, коли фінансові можливості не дозволяють розщедритися на щось більше. У момент дарування так і кажуть: «Ми знаємо, що ти давно мрієш про ..... Ми б з великою радістю подарували тобі це. Але, на жаль, ти сам знаєш розмір нашої зарплати. А тому ми даруємо те, що символізує перший крок до твоєї мрії. Наступні кроки, ми сподіваємося, ти зможеш сам!» Після таких слів імениннику підносять: антену, як перший крок до придбання телевізора; вішалку для майбутньої норкової шуби; килимок для миші, як початок персональної комп'ютеризації; рятувальний жилет, який стане в нагоді для майбутньої яхти; самоклеючі цифри, які прикрасять двері нової квартири.

Як видно з наведених вище прикладів, прикольний подарунок може бути всього лише звичайним предметом, який сам по собі не здатний викликати посмішку. Прикольним він стає завдяки веселому коментарю. Якщо знайти відповідні слова, то можна подарувати іменинникові те, що взагалі не дарують на День народження. І до речі, більшість прикольних подарунків адресований чоловікам. Як показало одне широкомасштабне дослідження, відсоток жінок, згодних прийняти прикольний подарунок, дуже незначний. Це не тому, що у жінок відсутнє почуття гумору, просто справжні жінки категорично не виносять, коли над ними сміються.

В нашому інтернет-магазині Ви можете купити недорогу вишиванку Україна, крім того, магазин handmade souvenir.com.ua надає величезний вибір сувенірів ручної роботи таких как слов'янський оберігслов'янські обереги для дому і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Полтава і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: ляльки ручної роботи Київ, а також вінок Україна і багато іншого. Будемо раді представити Вам оригінальний подарунок чоловікові в магазині souvenir.com.ua