Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Рак

Гороскоп Рак

Рак добре працює з інформацією і вміє вигідно її подати. Він в ладах з психологією, і з економікою, з грошима і цифрами; добре розбирається в техніці, тяжіє до історії, вивчення традицій і звичаїв, музейній роботі. Це відмінний режисер в широкому сенсі слова: не виходячи на передній план, він уміло впливає на передній план, він уміло впливає на події з-за сцени, скрізь на місці, де потрібна дипломатія. Рак сильний у виконанні реальних завдань, успіх яких наочний, матеріальний. Жінки, що народилися під цим знаком, відмінні лікарі, медсестри, вихователі в дитячих установах. Рак не пристосований для спеціальностей, які вимагають тривалого відключення від колективу і для роботи в грубій емоційної середовищі. Будучи людиною настрою. Рак особливо ретельно повинен обирати собі роботу, щоб вона йому подобалася задовольняла його. Робота повинна бути ритмічною, коли підтискають, Рак нервує.



Народжені під знаком Води (Рак, Скорпіон, Риби) універсально пристосовані для всіх видів професій, лише б ці професії не були пов'язані з постійним стресам за емоційної напруженості або особливо високої відповідальності. Найкраще витримує тривалі стреси Скорпіон. Статистика показує, що люди водяних знаків більше орієнтовані на гуманітарні професії і знання, пов'язані з викладом думок на папері.

Знаки Кардирдинального Квадрата ( Овен, Рак, Терези, Козеріг) активно будують своє життя, люблять наводити речі і події в рух, робити практичні кроки, починати нові підприємства; найкраще вони реализюются на керівних посадах.

Тільки у нас в  інтернет-магазині Ви можете купити недорогу вишиванку , а так само, магазин ручної роботи souvenir.com.ua радий запропонувати безліч товарів ручної роботи таких как дерев'яний бочонокнедорогі шкатулки і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Хмельницький і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: Українська спідниця плахта, а також український народний костюм і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунки чоловікам в інтернет-магазині souvenir.com.ua