Каталог товарів
Топ 5 подарунків на новосілля
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua
Кожному хочеться мати свій будинок / квартиру, та хоч крихітну кімнатку. Новосілля є для багатьох довгоочікуваною подією, оскільки деколи доводиться роками збирати на придбання заповітних квадратних метрів. Тому, якщо вас запросили на новосілля, то ви просто зобов'язані щось подарувати власникам житла. Це може бути як дорогий подарунок, так і презент, зроблений своїми руками. Головне тут увагу і сенс, який ви в нього вкладіть. Ми пропонуємо вашій увазі 5 найбільш популярних категорій подарунків. Впевнені, ви зможете вибрати щось підходяще.
 

Що подарувати на новосілля?

 
- Текстиль. Почнемо список з найбільш бюджетних варіантів. Будинок стає затишніше, коли в ньому з'являється текстиль. Після роботи хочеться відпочити як фізично, так і морально. Щоб це вийшло зробити, щось повинно в будинку «радувати око». Так, наприклад, підняти настрій допоможуть штори з незвичайним принтом, зігріти взимку - вовняний плед, а спати буде комфортніше на постільній білизні з натуральних матеріалов.Также можна купити набір рушників однієї кольорової гами для кухні та ванної, приліжкові килимок, покривало з фотографією новоселів і т.д.
 
- Подарунок для інтер'єру. Можна купити подарунок, який стане прикрасою інтер'єру, його своєрідною «родзинкою». Відмінним презентом стане портативний планетарій, камін, зволожувач повітря, флораріум, міні-сейф у вигляді книги, антикварні порцелянова статуетка, 3D-світильник, декоративне кашпо, сувенірна підкова «на щастя», декоративний фонтан, фігурки з фото новоселів, цифрова фоторамка.
 
- Посуд. У будинку не обійтися без посуду. Якщо новосел - самотній чоловік, то йому вистачить набору каструль різних розмірів і сковороди, тарілок, але якщо це сімейна пара, то все координально змінюється. Жінка буде із задоволенням готувати на новій кухні. А щоб приготування страв дійсно приносило їй задоволення, подаруйте багатофункціональний комбайн, набір для приготування фондю, хлібопічку, пристрій для вакуумної упаковки, мідну турку, сковороду-гриль, чайний набір, йогуртницю, набір для суші.
 
- Техніка. Хочете піднести практичний подарунок? Вибирайте техніку! Якщо новосели люблять запрошувати гостей, то після застілля їм допоможе з прибиранням посудомийна машинка і робот-пилосос. Якщо в сім'ї є діти, то їм не обійтися без пральної машини і мультиварки. Та й холодильник, електрична піч і телевізор завжди будуть прийняті новоселами з радістю.
 
- Коштовний подарунок. Якщо ви не обмежені в фінансах, то варто вибрати подарунок з даної категорії. Ви можете подарувати сертифікат на ремонт у всій квартирі або хоча б в одній з кімнат, підключити бездротову охоронну систему. Чудовий подарунок - меблі, якщо у новоселів її ще немає.

В нашому інтернет-магазині Ви маєте можливість купити шкатулку недорого, а так само, інтернет магазин подарунків і сувенірів souvenir.com.ua радий запропонувати безліч сувенірів ручної роботи таких как слов'янські обереги купити в Україніподарунковий бочонок і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Запоріжжя і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: ляльки в народних костюмах України, а також серветки вишиті хрестом і багато іншого. Будемо раді представити Вам сувеніри ручної роботи на сайті souvenir.com.ua