Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Всесвітній день без штанів



Це свято вигадали у США – і не тільки з метою пожартувати, але і привернути увагу до вреднейшей звичкою носіння штанів.

Колись, у незапам'ятні часи, брюки виправдовували своє призначення – вони захищали тіло і були зручні в бою своєю підтягнутістю», одяг вільного покрою могла лише перешкодити руху і навіть коштувати життя. Час і мода цементували звичку носити штани, хоча часи змінилися і в бій доводиться вступати не кожен день. Між тим стягуючі брюки вкрай шкідливі для здоров'я, приводячи до перевантаження спинних хребців і деформації кульшових суглобів, здавлення нервів і відчуття печіння і поколювання в ногах, уповільнення руху лімфи в області тазу. Штани створюють підвищену температуру а області статевих органів. Деякі лікарі навіть називають це «теплової кастрацією». Справа в тому, що для утворення нормальної сперми чоловічі статеві залози повинні працювати при температурі нижче тілесної на 3-7 градусів. Штани тримають яєчники притиснутими до тіла, перегріваючи їх, в результаті чого процес дозрівання насіння порушується, аж до безпліддя.

Таким чином, людство страждає від дурної звички носити штани. Дивно: штани стягують геніталії, а туго думок в голові! І звідси парадокс: іноді, щоб позбутися від гніту давили думок, достатньо скинути штани й труси – залишитися наодинці з собою.

Ось ми відшукали ще один «ключ» гарного настрою і з задоволенням повторимо наш девіз:

«Щастя – крок у бік від звички!» Изобрети антипривычку, осчастливь людство! Геть звички! Хай живуть маленькі відкриття кожен день! Пограємо в «удивлялки»! Геть всі і всілякі кайдани! Геть штани!

За повідомленнями інформагентств:
Ексцентричний мандрівник здійснив свою мрію, пройшовши повністю голим через всю Британію.

Після шести місяців шляху Стівен Даф досяг шотландського поселення Джон О Гроутс, передає Associated Press. При цьому 44-річний британець перетнув повністю голим всю країну вздовж, пройшовши близько 900 миль (1400 км). Він стартував з південного графства Корнуолл в Англії, а закінчив свою подорож у північній Шотландії.

За час «голого марафону» Гафа неодноразово заарештовували і навіть двічі засуджували до тюремного ув'язнення. В дорозі Даф в основному дотримувався ізольованих доріг, де рідкісні перехожі зустрічали його зі сміхом або «настороженими поглядами з середньої дистанції», як він сам писав. Однак по дорозі йому довелося перетнути і кілька міст – там-то його зазвичай і заарештовували.

Стиф Ґат – нині безробітний далекобійник – розповів, що таким чином хотів висловити протест проти британської манірності і суворих законів і заявити всьому світу про себе. «Всіх першопрохідців критикують за те, що вони занадто виділяються, але це те, у що я вірю, і, думаю, не я один», - сказав він в інтерв'ю The Times, коли починав свою подорож.

У нас в магазині «Магазин однієї вулиці» Ви можете купити оберіг для дому , а так само, магазин сувенірів Україна souvenir.com.ua надає величезний вибір товарів ручної роботи таких как Ключниці в передпокійобереги Київ і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Львів і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: вишиванки недорого Київ, а також український одяг національний і багато іншого. Будемо раді представити Вам прикольний подарунок чоловікові в інтернет-магазині souvenir.com.ua