Каталог товарів
Франшиза подарунки та сувеніри
Фото:
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua
Відкрити свій власний прибутковий та успішний бізнес може допомогти куплений вами франчайзинг у розкрученої та відомої торгової марки, що володіє великим потенціалом, успіхом та постійним стабільним попитом серед клієнтів у всіх куточках України. Перш ніж купити франшизу магазину подарунків, вам належить зробити непростий вибір, визначитися в яку компанію ви готові вкладати особисті заощадження, хто вас не підведе та не кине напризволяще. Причому це може бути все, що завгодно, піратський костюм, календар, цікаві головоломки.
 
З чого розпочати бізнес?
 
По своїй суті франчайзинг подібного магазину чи сувенірної лавки – це вже готова модель бізнесу, вам нічого не доведеться вигадувати. Розкручений і відомий бренд вашого старшого партнера створить вам безкоштовну рекламу і ту популярність, яку ви не зможете одразу досягти, займаючись своїм власним проектом. Недаремно буде й досліджувати відгуки в інтернеті, які залишили підприємці з інших міст, які вже зв'язувалися з компанією, що пропонує вам франчайзинг. Проаналізувавши їх успіхи та досягнення, і уважно вивчивши помилки, ви будете набагато більш підкованими та впевненими у собі, відкриваючи такий магазин у своєму місті.
 
У чому секрет успіху?
 
Сувеніри та подарунки – це той товар, на який завжди підтримуватиметься стабільний попит. Найголовніше, щоб вони були оригінальними, яскравими і такими, що запам'ятовуються. Звертати на себе увагу та змусити купити коханій та дорогій людині має все, як упаковка, так і в цілому дизайн та оригінальність товару. Тільки в цьому випадку успіх буде на вашому боці. Як яскравий приклад можна навести календар. Якщо він буде нудним і сумним, то купувати такий продукт ніхто не стане і франшиза на таке підприємство виявиться знехтуваною більшістю розважливих підприємців.
 
Тому, визначаючись, у якої компанії придбати франчайзинг, вам потрібно відповісти собі на кілька запитань:
 
1. Один із найголовніших: зацікавили б особисто мене ті товари, сувеніри та подарунки, що пропонує ця мережа магазинів?
2. Наскільки ця ніша вже зайнята іншими торговими точками у моєму населеному пункті? Чи є конкуренція?
3. Чи можу я особисто взятися за справжню власну справу, не звертаючи уваги на інші проекти, чи вистачить у мене ділової хватки?
 
Відповівши на більшість із цих питань позитивно, ви можете сміливо підшукувати найоптимальніший для себе варіант, знайти франчайзинг, який підійде саме вам, і добре продаватиметься у вашому місті.
 
Франшиза, яка здатна принести вам успіх
 
Магазин подарунків, який ви плануєте найближчим часом відкрити у своєму місті, може і повинен торгувати не лише різноманітними та захоплюючими сюрпризами, необхідно включити до асортименту та інших товарів, наприклад, календар. Такі подарунки, як невеликі магнітики на холодильник чи календар на наступний рік – чудові бюджетні варіанти, які влаштують багатьох. До того ж і собі в будинок практично кожна господиня захоче придбати барвистий та оригінальний календар, головне, щоб малюнок не був вульгарним і вже всім набридлим. У цьому випадку ваш бізнес швидко процвітатиме.
У чому полягає допомога старшого партнера?
 
Компанія, яка уклала з вами договір на франчайзинг, сама особисто зацікавлена ​​в тому, щоб продана вам франшиза, якнайшвидше принесла очікуваний економічний ефект. Адже від цього безпосередньо залежатиме і їхній прибуток, а також репутація. Саме тому одразу після підписання угоди про взаємовигідну співпрацю до вас у магазин подарунків прибудуть справжні фахівці своєї справи, які не будуть відволікатися на інші справи, а навчать вас та ваших співробітників усьому необхідному.
 
Один із основних моментів
 
Магазин подарунків, в якому ви працюватимете, повинен приносити радість усім покупцям без винятку. Незалежно від того, навіщо вони сюди прийшли: купити календар чи мильні бульки.
 
Ваші продавці та інші працівники пройдуть експрес курси, на яких швидко освоять усі секрети професії продавця, ваших маркетологів навчать, як правильно подавати та рекламувати ваш магазин подарунків у місцевих ЗМІ, як вести широкомасштабну рекламну компанію. У цьому випадку придбана вами франшиза в найкоротший термін принесе максимальний ефект. Ваш магазин подарунків принесе вам реальні гроші, яких ви не дочекаєтеся, якщо постійно відволікатиметеся на різні інші проекти. Знайте точно, що франшиза, куплена у досвідченої, відомої та розкрученої компанії – ось запорука вашого стабільного успіху, високого заробітку, швидкого повернення вкладених коштів, і, можливо, у майбутньому інші проекти вас зацікавлять, і ви вже відкриєте справу, в якій будете сам собі господар.

В нашому магазині «Сувенір» Ви маєте можливість купити вишиту скатертину ручної роботи, крім того, магазин ручної роботи souvenir.com.ua надає величезний вибір товарів ручної роботи таких как дерев'яний бочонокрозпис дереву обробна дошка і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Луганськ і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: купити рушник вишитий, а також українські сукні вишиванки і багато іншого. Будемо раді представити Вам оригінальні подарунки для чоловіків на сайті souvenir.com.ua