Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua

Кіт

Гороскоп Кот Кіт (Кролик) (Спокійний)
Для в'єтнамців мова йде про Кота, для японців – це часто Кролик. Кіт і Кролик – він завжди падає на лапи. Це – щасливець, Кіт одержимий, чистолюбив вміру, приємний компаньен,скромний, стриманий, витончений, доброзичливий. Кіт вміє добре говорити і вміє цінувати себе. Але і в цьому ряді достоїнств є один недолік, хоча і невеликий, але не менш важливий: це поверхневий людина, його кращі якості поверхневі. Кіт любить товариство і суспільство любить його. Він любить світські зборів і іноді пліткує, але робить це він тонко, тактовно і обережно, тому висловлює погані речі кому-небудь украй неохоче. Кіт любить приймати гостей вдома у нього все зроблено з витонченим смаком. Це світська людина, деякі навіть називають його снобом. Він педантичний. Жінка – Кіт виставляє свою культуру зі смакуванням. Вона може глибоко вивчити деякі предмети з єдиною метою блищати, тоді як вона може нічого не знати про інші більш важливі речі. Кіт не так швидко виходить з рівноваги. Він спокійний, незворушний, у ньому більше сентиментальності, ніж справжньою чутливості. Він більш растраивается, коли нещастя стосується його самого. Війна та голод у світі чіпає його тільки в тому випадку, якщо він особисто від цього страждає, і він буде так сильно страждати, що може невыдержать і померти. Кіт може легко заплакати, але швидко тішиться. Меланхолія жінок цього знака-один з головних козирів їх чарівності. Кіт – консерватор. Він ненавидить усе , що може похитнути його життя, все, що може викликати ускладнення. Більше за всіх він потребує в комфорті і безпеці. Так як він обережний і трохи совестлив, він не приймає нічого не зваживши заздалегідь. Всі «за» і всі «проти». За цю обережність люди захоплюються ним і довіряють йому. У фінансовому плані він завжди буде щасливий. Він спритний у справах, і той, хто підписує контракт з ним, ні за що не відступляться. Це хороший спекулянт, у нього дар на відповідний випадок.

Цей спокійний кіт небезпечний, як ділова людина. Він доб'ється успіху в торгівлі, може бути власником антикварного магазину, оскільки у нього є смак. Він також може бути юристом (адвокатом, нотаріусом) або вибрати дипломатичну кар'єру за умови, що життя його не трапиться ризику.

Жінки цього знаку можуть проявити в усіх видах діяльності, які вимагають смаку, гостинності й хорошого представництва. Людині політики слід було б вибрати жінці – Коту. Ласкавий, послужливий з тими, кого любить. Кіт легко розлучається зі своїми близькими на користь друзів. У нього немає почуття відповідальності перед сім'єю, і він часто віддає перевагу рідних людей своїм близьким. Материнський інстинкт цього знаку безмежний, матері завжди знайдуть час для своїх дітей. Кіт добре уживається з Козою, в якій він цінує артистичний смак, він принесе їй власний комфорт та її примхи не чіпатимуть його. Все пройде добре з чесної Собакою і скрупульозної свинею. Але Півень виведе його з себе своїм фанфаронством, і крім того, він повинен уникати Щура, як чуму. З тигром його відносини в любові і справах будуть натягнутими. Кіт, менш сильний, завжди може вийти з гри, оскільки у них загальна природа і він не боїться Тигра. У Кота буде спокійне існування протягом трьох фаз його життя за умови, що він не зустріне виняткових ситуацій, драматичного події, непереборного перешкоди. Війни, революції, катастрофи – це не його справа, йому не подобається бути противником. Все, що може похитнути спокій, нестерпно для нього, якщо він не чинить опір, то може зійти з розуму, піти на самогубство або покинути батьківщину, будучи кінченим людиною. Азіатські народи з недовірою кажуть, що чаклуни перетворюються на котів. В Європі їх спалюють живцем, звинувачуючи їх у змові з дияволом. Але, мабуть, настільки погана репутація не завжди справедлива, і єгиптяни шанували кота, як бога. Бог, чаклун, людина, разом з тим у його поглядах завжди є щось містичне, як якщо б хотів розкрити таємницю.

У нас в інтернет-магазині Ви можете купити розписну дошку , а так само, інтернет магазин handmade souvenir.com.ua має великий вибір сувенірів ручної роботи таких как магніти сувеніриключниця з дерева і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Івано-Франківськ і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: вишиванка хрестом жіноча, а також рушник ручної роботи і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунок чоловікові в магазині souvenir.com.ua