Каталог товарів
Інтернет-магазин українських сувенірів і подарунків ручної роботи - Souvenir.com.ua


«Свічка як оберіг»

«Що ми відчуваємо, коли споглядаємо палаючу свічку»?

Колышущееся полум'я зачаровує і заспокоює, розслабляє і сприяє медитативного стану. Серце починає працювати спокійно, дихання врівноважується, думки заспокоюються і так, можна просидіти більше години.

У всі віки вогонь шанували та поважали за те магічне вплив, який він може впливати на людину і простір навколо нього.
Однак, якщо свічка виготовлена особливим чином, то всі властивості вогню багаторазово посилюються.

«Метод створення свічки-оберега»:

Існував стародавній метод виготовлення свічки-оберега: її скручували вручну з аркушів чистого бджолиного воску. Але під час скручування майстер обов'язково застосовував особливу методику закладання позитивної енергії у виріб. Завдяки цьому методу палаюча свічка випромінювала колосальну по потужності позитивну енергію, здатну дуже активно енергетично очищати простір – випалювати негативну енергію, гармоніювати і прискорювати рух позитивною. І все це набагато сильніше звичайної свічки.

Більше 10 000 років тому праслов'янські народи володіли секретом правильного виготовлення оберегів (не тільки свічок). Але до наших днів технологія виявилася втраченою. Однак, не так давно, старослов'янська методика виготовлення оберегів була відновлена.

Відомо, що технічно правильно виготовити оберіг (скрутити, зав'язати, використовувати символіку або кольору) лише половина справи. Оберіг стає оберегом і може виконувати свою пряму функцію тільки в тому випадку, якщо в нього закладена позитивна енергія.

«Правильне використання свічки – оберега»:

Користуватися свічкою-оберегом дуже легко. Запалюєте, коли відчуваєте, що хочеться це зробити. Не обов'язково за один раз спалювати всю свічку – можна гасити, переносити в інше місце, запалювати знову. Якщо є бажання походити по квартирі, попалити по кутах – будь ласка. Але якщо є відчуття, що треба залишити свічку на одному місці – зробіть так. Не існує якихось особливих правил. Головне довіряти своєму серцю і робити так, як відчуваєш.

«Значення свічки – оберега»:

Якщо полум'я горить сильно, тріщить, коптить, виливається віск, швидко прогорає свічка, це означає, що в тому місці, де горить свічка, є негативна енергія, і свічка активно очищає простір. Ну, а якщо горить рівно, спокійно, віск не ллється, значить з енергетикою все добре і відбувається гармонізація та прискорення руху позитивної енергії. Тому свічки можна використовувати не тільки для очищення приміщення, але і в тих випадках, коли хочеться розслабитися, медитувати, або провести вечір з коханою людиною. Адже в основі всіх секретів лежить Любов. Саме тому найсильнішим оберегом завжди була і буде Любов, і якщо застосовувати її до всього, до чого торкаєшся, то з часом не від чого буде зберігатися.

* - матеріал використаний з джерела «Повна Хата» (2010)

У нас в магазині Ви можете барила купити , а так само, Українські сувеніри інтернет магазин souvenir.com.ua надає величезний вибір подарунків ручної роботи таких как посуд глинянийлук і стріли і багато іншого. Ви можете купити наші сувеніри та подарунки в багатьох містах України, наприклад в місті Тернопіль і вибрати у нас що-небудь з українського Текстилю: лялька Україночка, а також національний український костюм і багато іншого. Будемо раді представити Вам подарунок чоловікові в інтернет-магазині souvenir.com.ua